Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Dobrý Will Hunting

Dobrý Will Hunting (1997)

Můj nejoblíbenější film. Na kecavý filmy moc nejsem, ale tady jsem to sežral všemi směry. Nejspíš proto, že mi Will připomíná mě samotnýho trochu (ne teda s takovým talentem na rovnice :D). Famózka...a za zmínku stojí geniální soundtrack.

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu (2001)

Na takový film jsem čekal celý život, jelikož jsem byl už od malička fanda na fantasy hry jako Heroes of M&M, tak film jako tento se stal mojí srdcovkou, vždycky když omarodím a musím se válet v posteli, pouštím celou trilogii za sebou :). Dokonalý příběh, vizuální efekty a božský soundtrack k tomu.

Statečné srdce

Statečné srdce (1995)

Skvělá režie a herecký výkon v podání Gibsona. Středověk mě prostě bere, ta úžasná, chladná, skotská krajina taky, výtečný jatka na bojištích. Když byla Marn popravena, lezl mi poprvý mráz po zádech, jak se William proměnil z kliďase na největšího řezníka a celou vesnici pokrájel hlava nehlava. Po druhé to bylo samozřejmě na konci za doprovodu nejlepšího soundtracku vůbec.

Warrior

Warrior (2011)

Dosti emotivní film dvou bratrů, u kterýho jsem byl ke konci napnutej jak struna. Tom Hardy je prostě zabiják, jeho skromnost ve filmu mi dokonale padla. Občas jsem vždycky věděl co se stane, ale i tak mě film jeho kvalitami posadil na prdel. Nádhera.