Reklama

Reklama

VOD (1)

Právnička Alexis se rozejde s přítelem, ale ten jí chce dokázat, že existují i horší muži. Ve hře se tak ocitá jeho kamarád Tank se spoustou špatných vlastností. Jenže tentokrát se hraje bez pravidel…  Úspěšná právnička Alexis (Kate Hudsonová) se právě rozešla s přehnaně horlivým Dustinem (Jason Biggs) a chce si pořádně užívat svobody. Dustin je ovšem do Alexis beznadějně zamilovaný a je ochoten udělat vše, aby se k němu vrátila. Najme si proto kamaráda Tanka (Dane Cook), aby milované dívce předvedl, že existují mnohem horší muži než on, a Alexis se pak znovu vrhla Dustinovi do náruče. Tank má totiž všechny špatné vlastnosti, jaké chlap může mít, i když uvnitř, někde hodně hluboko, je vlastně romantik... Alexis toužící po nezávislém flirtu sice není typickou romantickou hrdinkou, ale i když o to nestojí, nová láska visí ve vzduchu... Americkou romantickou komedii natočil režisér Howard Deutch. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (242)

Shit 

všechny recenze uživatele

Asi bych v hlavní roli uvítal někoho jínýho než Kate Hudson, ale nevadila mi a to ostatní, co se dělo během tý skoro dvouhodinový délky mě bavilo a dokonce extrémně mě bavilo, když byl Dane Cook fucking asshole a nehorázně to tam rozjížděl na svatbě, to je pravděpodobně nejbrutálnější a nejzábavnější část filmu. Nicméně je pravda, že to neni zrovna extra originální, ale taková nějaká snaha o co nejmenší klišovitost se tomu upřít nedá a když je tam ještě naprosto exkluzivně dokonalej prasák Alec Baldwin, tak neni moc co řešit ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Vcelku přinejlepším průměrná, ale na jedno podívání vcelku příjemná komedie. Jasný scénář je docela blbej a to chování postav je někdy fakt nelogický a pár trapných momentů se zde taky najde. Vtipný momenty jsou tu ale naštěstí taky a vulgárnost většinou nevadí.Hodně to navíc táhne herecký obsazení, teda až na ultraotravnou Kate Hudson.50% ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Překvapivě vtipná komedie plná skvělých hlášek, humor je to spíše druhořady, ale na nedělní večer solidní zábava. Jason Biggs své herecké kvality prokázal tím, že jej jednou do hlavní role obsadil Woody Allen, většinu vtipu obstará on sám. Alec Baldwin nevybočuje z linie posledních let - karikatury, úlisné, nechutné, buranské typy lidí. A to je prosím herec, kterého jsme mohli vídat ve filmech jako Tramvaj do stanice Touha či V moci posedlosti. Jaká škoda..."Jestli mám jít do hajzlu, Ty půjdeš se mnou" :-) ()

SallyZen odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám rád ty rádobyusměvný kecy o sexu a v tomto filmu jich bylo nemálo. Dějově na nic, ale určitě to nemá na scénář, který byl tak špatný, že to jsem dlouho neviděl. Sice tam pár vtípků, které za něco stály bylo, ale to nestačí. Biggs se mi tady vůbec nelíbil, Hudsonka také ne, ale ani jeden nepřekonal Baldwina. Dát na takovou roli, tohohle herce, to je snad hřích. Ty jeho kecy byly nesnesitelný. Trochu to zlepšil Dane Cook svým charisma, ale i tak je to odpad. 10% ()

masiko 

všechny recenze uživatele

Nic jsem nečekal, nic mě nepřekvapilo. Jason Biggs je hrozný jako vždy, Kate Hudson mě trošku zklamala (jak se ji povedlo od Fool's Gold tak přibrat?), ale přesto má tento film jedno obrovské plus. A tím je Dane Cook. To že má charisma na to utáhnout celý film dokázal už v Good Luck Chuck a i My Best Friend's Girl se mu daří držet v průměru. Při jeho splečných scénách s Alecem Baldwinem jsem se dokonce smál nahlas. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (7)

  • V čase 24:30 bere Alexina spolubydlící do rukou halenku, kterou si prohlíží a potom s ní jde za Alexis (Kate Hudson). V dalším záběru má však Alexis danou halenku už na sobě. (Iveet)
  • Název filmu je vypůjčen z hitu kapely The Cars, který ve filmu zazní. (Elisebah)
  • Třetí komedie, na které Dane Cook spolupracoval s Lionsgate. (Baffer)

Reklama

Reklama