Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční

Oblíbené filmy (10)

Neuvěřitelná cesta

Neuvěřitelná cesta (1993)

Jako malá jsem na to koukala pořád dokola. Je to krásnej příběh s těmi, promiňte, ale nejlepšími herci co film může mít. Sice se mi u konce vždycky tají dech a je to pro mě dost emotivní :) ale je to jeden z nejmírumilovnějších filmů co znám. Čistá krása, svět by měl být takovej, jak v tomto filmu, to by bylo krásně :)

Gejša

Gejša (2005)

Jeden z mých nejoblíbenějších "romantických" filmů. Nepřipadá mi tolik romantický, ale asi někde zaškatulkovyný být musí a asi si představuji pod tím pojmem, laciné zamilované filmečky. Tohle je však něco jiného, pastva pro oči. Vizuálně opravdu krásně zpracované a příběh, který pomalu plyne, proto možná bývá nařknut, že je to nuda. Pro mě je to však odpočinkový film, plný krásy a odhodlání hlavní hrdinky, která ke štěstí přijde jak svým usilím, tak špetkou štěstí.

Divoké historky

Divoké historky (2014)

Už v průběhu filmu jsem si říkala, že rozsah hvězdiček na ČSFD mi nebude stačit. Abych řekla pravdu, správně bych nejspíš musela od tohoto filmu všechny ostatní filmy doposud mnou ohodnoceny o hvězdičku obrat. Byl to příval emocí. Byli jste rozechvěni z jednoho příběhu a hned začínal další. Analýzy a rozbory díl mi připadají nesmyslné, když se někdo nimrá ve filmu, kde někdo 10 min čumí do zdi ale z tohoto? Z tohohle filmu a jeho analýzy by se dala napsat diplomová práce. A ještě k tomu úžasnej soundtrack? Jeden z nejlepších filmů co jsem viděla za poslední léta. Jo a ještě! Já se nerada dívám na něco víckrát, ale už v průběhu filmu jsem si říkala, že toto bude můj novej oblíbenej film a budu si ho přehrávat do zblbnutí a to prosím je u mě obrovsky terno! 6*!