Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (48)

plakát

Sandman (2022) (seriál) 

Asi se mi to zdá..? Protože jsem se opravdu těšil... vlastně mě to, jako vlastníka knižní série o Sandmanovi, i zajímalo, protože mě zajímalo jak a o co povýší zážitek z knih, co bude jinak, co bude lepší, co zachovají, nebo naopak co bude horší? Předloha je, i přes to že vyšla postupně v ranných devadesátkách, lepší. Nejvíc mi to vadí v následujících ohledech. Vizuálně seriálový Sandman kolísá.. občas pěkný nápad (souboj Sandmana a Lucifera), CGI ale jindy totální hrůza (Zoufalství by mohla hrát i moje sousedka o patro níž) a laksnost v práci s předlohou / neveohodné ztvárnění (zase to Zoufalství, taky tak trošku Touha a dozajista Smrt).  Navíc ohýbání postav směrem k rádoby trendům dnešní doby ("ne"Constantine nebo třeba "ne"barevná Smrt..) Ne.. jako čtenáři Sandmana mi seriál nic nového nepřines respektive změny se miv 90% případů nelíbí, protože za mě nemají smysl. Jak by řekl klasik. Je to generická sračka bez chuti. Je mi líto.

plakát

Meky (2020) 

Naprosto promarněný potenciál o Mekym. Začátky, rodina, máma, táta, smrt bratra, seznámení se s ženou, rozvod, děti, vnímání rozdílů Anglie, Slovensko, Česko, ovlivnění interpretů, Marika, spolupráce s ostatními.. ect.. toto vše má strašný potenciál, ale nic do hloubky. Bez naplnění. Připadalo mi to že jsem tak klouzal pouze po povrchu pana Žbirky. Škoda.

plakát

Collateral Beauty: Druhá šance (2016) 

Asi je to tím, že jsem novopečený otec, možná je to tím že stárnu, možná že jen počasí je toho vinnou, ale nějak mě ten film zasáhl, měl něco do sebe a pohnul mnou a kdyby šel víc nadoraz.. i slza by ukápla.

plakát

Sousedi 2 (2016) odpad!

Už jednička byla o ničem, ale tohle pokračování?! Vůbec jsem se nebavil a začátek byl tak trapný, že asi klaun nezvýší moje hodnocení. Nechápu proč to vzniklo? A Seth?! Fuck him.

plakát

Oddělen (2011) 

Mám z toho "světu" husí kůži.

plakát

Den nezávislosti: Nový útok (2016) odpad!

Asi jsem byl po práci unavenej, asi jsem neměl chuť na blockbuster, asi bylo v kině vedro, asi jsem očekával příliš, asi se všichni bavili víc než já, asi jsem zažíval nejvíc WTF momentů a asi jsem na to neměl chodit.. asi nejhůř utracený eníze tento týden..

plakát

Dokonalý šéf (2015) 

Jo, tak kuchařina byla vždycky jeho životem a když se rozhodoval co dál, tak si koupil jednosměrnou jízdenku směr Paříž a... Jídlo mám rád a lehká komedie v podání B.Coopera by mohla být to pravé. Ale hodně záleží co jste viděli za kuchařská show (včetně těch reality) a seriály, kulinářské typy v TV atd.. Já si u toho přišel na své - film se pohybuje mezi Hellskitchen s Gordonem a Šéf na grilu s Pohlreichem. Resp. hlavní postava osciluje mezi těmito "protipóli" v chování - od hulváta co řve až po uvědomělého šéfa, kterej nakonec pochopí, že tým je jeho rodinou. Zkrátka a dobře, proč ne.. herci sympatický, děj kýč a to stokrát viděný, stopáž akorát .. ale jak říkám jako chuťovka proč ne - takže za mě 4*.

plakát

Kurýr: Restart (2015) odpad!

Stathamovo kurýr měl - akci, pořádný rvačky, uvěřitelný honičky, pěkný kočičky a prostředí. Tenhle má jen prostředí a charismatického tátu. Jinak nic. Hlavní hrdina umí korát efektivně zatínat čelist. Jinak mu nevěřím nic a občas mi vysloveně vadil.. škoda.