Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (12)

plakát

Pálava (2022) (seriál) odpad!

Vinaři III krásně navazují na sestupnou tendenci druhé řady.   Tvůrci i zapomněli na osudy svých postav z minulých řad. Bohužel to nezachraňuje ani Bolek, Dulava a skvělý Isteník.

plakát

Vinaři (2014) (seriál) 

První série byla celkem příjemný oddych se vzestupnou kvalitou.  Druhá série je odpad a při pokusu o dokoukání pociťuji fyzickou bolest.

plakát

Karel (2020) 

Není to biografie, je to vzpomínka a loučení. A funguje to!

plakát

Hořký svět (2022) (seriál) 

Ve změti odpadních seriálů a rádoby kriminálek je tohle dost příjemná změna. Pohodovej seriál, i když se přiznám, že mne zlákalo hlavně prostředí pivovaru (jsem z oboru). Oželel bych ty vztahové linky i to drama s mladým kajakářem. Ale jinak je to přívětivá pokoukaná.

plakát

Superschopnosti medvědů (2018) (TV film) 

Tak jo... Venku je taková zima, že nefungují přístroje. Co dělat jiného, než vykopat medvěda a řezat do něj skalpelem?  Ještě teda uděláme Echo i u člověka..  Pacient po dobu vyšetření hovoří, nezadržuje dech ani nedýchá plynule.  Každý pravidelný návštěvník kardiologie ví, že takové vyšetření je uplně k ničemu..

plakát

Ochránci (2017) 

A já jsem spokojenej. Je v tom jasně vidět potenciál ruskejch filmařů, zdaleka to není takovej odpad, jak se tu někteří pokouší vštípit, rozhoděn je to lepší než remake Fantastické čtyřky . Postavy by si asi zasloužily širší záběr a příběh o pokusech větší rozvětvení, zde by však hrozila nepříjemně dlouhá stopáž. Já myslím, že jako začátek je to bomba a za pár filmů už mužou s přehledem konkurovat západní kinematografii :)

plakát

Asterix dobývá Ameriku (1994) 

Říšský příspěvek do série animovaného asterixe je těžká slabota. Pokud mne paměť nešálí tak i dabing poněkud pokulhával. Při sledování tohoto dílu jsem měl neochvějný pocit, že mi nebe padá na hlavu.

plakát

Hypnotizér (2012) 

To co manželé Ahndoril vytvořili jako zlato na papíře se Vacicrovi a Hallströmovi podařilo dokonale zlikvidovat. Nemohu se zbavit dojmu, že lidé dělající casting znali knihu jen z vyprávění, absolutně nikdo z postav totiž neodpovídá jejich popisu v knižním zpracováním, herecké výkony jsou ovšem obstojné a tak se člověk může utěšit alespoň tím. Ovšem v noci se budím strachy, že Paganiniho smlouva, která má vyjít letos dopadne stejně, ne-li hůř.

plakát

Impérium - Mafie v Atlantic City (2010) (seriál) 

Vedle seriálu ŘÍM je to nejlepší počin poslední doby. Je zde znát nezanedbatelný vliv Martina Scorseseho, herecké výkony daleko převyšují i některé filmové trháky. Zejména pak Buscemi jako Thopmson a Graham jako Capone jsou naprosto skvělí. Jediné co se dá seriálu vytknout je, že do role mladých Irských přistěhovalců se obsadili herci s americkým přízvukem.

plakát

J. Edgar (2011) 

Nevím zda to dělá paralela se skutečným příběhem, skvělý Leonardo, režie Eastwooda nebo scénář od nepříliš známého a neokoukaného Blacka, ale tento film se mi jeví, jako jednomu z mála, jako skutečné veledílo kinematografie posledních let. Tím, že se mi od filmu nedaří dotrhnout a sleduji ho se zájmem a nadšením bych se jej nebál zařadit mezi tak skvělé filmy jako je Tenkrát v Americe, Goodfellas nebo Casino. Cint by měl rozhodně někdy v budoucnu zkusit natočit nějakou Gangsterku, rozhodně by to stálo za podívanou.