Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Pohádka
  • Animovaný

Recenze (23)

plakát

Hokejový zázrak (2004) 

Nejlepší film se sportovní tématikou co jsem viděl. Jestli tu jde vyčíst špatná kamera , střih , dabing nebo obsazení nevím a vůbec to neřeším. Tenhle scénář psal život a přesto,že je to asi přitažené za uši , tak já si to jako motivační film pouštím dost často (Brooksovy proslovy, bonmoty) . Díky soudobým zprávám z filmu dýchá i ta doba , nenávist k Rusům.. Doporučuji porovnat gólové akce zápasu s Rusy s reálným zápasem (snadno najdete na youtube) . Líbí se mi , jak i v detailech film důsledně kopíruje historii . Doporučuji Hřebejkovi natočit stejný film o Naganu (což je srovnatelný zázrak) - Obsazení : Vojta Dyk (Dominik Hašek) , Pavel Liška (Jaromír Jágr) , Jan Budař (Jiří Dopita) , Jiří Bartoška (Ivan Klinka) , Lukáš Pavlásek (Jiří Šlégr) , Aňa Geislerová (Pavel Patera) a další.

plakát

Méďa (2012) 

Dobrej nápad , nečekaný hlášky . Ideální na silvestrovský podvečer s přáteli (popř. jakýkoliv jiný večer klidně i bez přátel)

plakát

Kontakt (1997) 

Odcházím zklamaný. Náběh na skvělé sci-fi drama se ,nechápu proč ,obrátí v pateticko-romantický (chcete-li americký) příběh , který se snaží dát divákovi prostor přemýšlet nad tím , jak to teda k sakru vlastně bylo.. Polovinu filmu mě to ladí k něčemu , na co se těším a dopadne to takhle. No prosim ,někomu se to líbit může , ale já to nejsem. Postava Conaugheye , to je jak z hitparády největších banálností. Kněz spisovatel , který vlastně knězem není , jelikož mu vadí nesouložit. Jeden den v kdesi v Novým Mexiku, druhej den v Bílým domě.. 3 hvězdy jen za to , že mi nevadí věnovat dvě a půl hodiny madam Foster.

plakát

District 9 (2009) 

Raritní kus. Jsem upřímně rád , že se zde upustilo od amerických vlajek , zachránce Bruce Willise .. apod. Tento film nabízí jiný pohled na tuto tématiku,než ty ,které jsem měl možnost kdy vidět. Když to přitáhnu za uši , v kontextu tohoto filmu jsem si říkal , že jestli se 21.12.2012 bude něco dít , tak asi nějak takhle :) čemuž bezpochyby napomohlo točit film v domuentárním střihu. Závěr nechal otevřená vrátka .. I dvojku bych shlédnul s chutí.

plakát

Srážka s mimozemšťanem (2011) 

Nebojím se dát 5 hvězd. Dobře , některé vtipy nejsou pro nás čechy až tak vtipy , ale .. s tím se počítá . Jak už zde někdo napsal ,a pod to se podepíšu i já, je to megapříjemná komedie. Hluchá místa tam najdeme , ale .. Hodnotíme li film , který je ,,plný" , označujeme ho za přeplácaný . Nene i hluchá místa jsou žádoucí (toaleta, otevřít si pivo, udělat popcorn). Doporučuji.

plakát

Nabít a zabít (2006) 

Tady se musím vymknout všem ostatním komentářům. Jeden z nejlepších filmů, které jsem viděl. Jeden komentář ,že je vše zamotané , druhý , že se tam vše moc vysvětluje ,asi dost dobře vystihuje rozporuplnost všech hodnocení. Někdo to pobere , jiný ne. Asi to není úplně o mozkové kapacitě , ale když se tenhle film pustíte soustředění s plným odhodláním se mu věnovat , nemůžete odejít zklamaní. Mimo skvělé zápletky , sladkého zadostiučinění ,o hercích nemluvě , mě nejvíce nadchly dialogy ať už vtipné (špatný věci chodí ve trojici ....počkej , to jsou 4 špatný věci... no jo , když se daří , tak se daří) nebo vážné (Je to kásné .. a to mě zmátlo.. to se u špatných slov stává...). Jedno shlédnutí nemůže stačit. Kdo si k tomuhle filmu nenašel cestu , myslím , že o dost přišel . Je to kansaská léčka filmového gusta. 100% .

plakát

Billy Madison (1995) 

Naprosto stupidní . Ale když se točí horor , chcete aby se lidi báli . Když chcete natočit stupidní komedii... Prostě se to povedlo se vším všudy .

plakát

Střelený (1996) 

Důkaz , že i typicky AS fórky nemusí nutně ubrat spádu akčního filmu. Rozhodně se nejedná o film pro náročného diváka , ale mně to bohatě stačilo . Když Archie cestou pustinou vykládal , jak Cartera celýho pochčije, málem mi to hrozilo taky . Dabing srovantelný s polským 90. let !

plakát

Rivalové (1996) 

další příběh loosera co se vypiplá v superstar tak nějak po svém. Hláška ,,Trávíš na písku tolik času jako David Hasselhoff " u mě zlidověla a celkově jde o fajn film kolísající kolem těch 67 % o 5-10 % .

plakát

Vodonoš (1998) 

dvě hvězdy jen za pár hlášek např. parodující sportovní klišé (,,šli s barvou ven") a pár scének ze zápasu , které na mě působí celkem věrohodně. V podstatě je to ale jen pro silné nátury nebo velmi tolerantní diváky.