Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (50)

plakát

Máte slovo (2008) (pořad) 

Koncept fajn. Jílková moderátorka ke grcání.

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

Nebojím se 4*, protože jsem od toho filmu dostala přesně to, co jsem čekala. Jamie Dornan se do role hodí, Dakota Johnson je sice krásná, ale možná vypadá příliš staře a sem tam přehrává. Ale celkově hodnotím kladně.

plakát

Pařba na třetí (2013) 

Myslím, že o 80% povedenější, než Pařba v Bangkoku, kde se jen první díl situoval do jiného města, akorát že s chabějším scénářem. Míst, kde jsem se od srdce zasmála, bylo dost, a i když to není dokonalý film, tak jsem 4* dala právě už jen kvůli tomu, že mě příjemně překvapil. Navíc, tím že se filmaři zaměřil na postavu Alana, udělali jen dobře, protože jeho melancholicko-magorická povaha je prostě terčem do černého, a Galifianakis podal velmi VELMI slušný výkon!

plakát

Dave (1993) 

Inteligentní film o obyčejném muži, který věří ve svou zemi, náhodou dostane tu možnost jí celé chvíli vládnout a skočí do toho po hlavě. Kevin Kline je fantastický, role mu sedla, stejně jako Franku Langellovi (v roli pravého zm*dského politika - tak jak je dnes každý politik vnímán), a stejně tak Sigourney. O syrovosti obrazu dnešní politiky snad lépe vypráví už jen Vrtěti psem, každopádně k Daveovi se budu vracet rozhodně častěji a možná radši, už kvůli nenuceným pousmáním se nad každým nenuceným fórem, kterých bylo požehnaně. :)

plakát

MasterChef Junior (2013) (pořad) 

Je neobyčejně deprimující sledovat Masterchef Juniora. Sama sebe plácám po zádech, když se mi povede dobré kuře anebo vejce benedikt (což je mé kulinářské maximum) a pak si pustím MChJr, kde asi 5 párů dětí má připravovat proslulý Ramsayho Wellington a všem se až na jednu vyjímku povede. Jsem přemile překvapená, jak se porotci k dětem pěkně chovají a evidentně se řídí pravidlem "škola hrou", a navíc si sami ze sebe, i přesto že patří k světovým špičkám svého oboru, umí udělat legraci. Tomuto pořadu prostě jedno veliké ANO! :)

plakát

Dobyvatelé ztracené pravdy (2007) (seriál) odpad!

Dobyvatelé ztracené pravdy, kteří nikdy žádnou pravdu nedobyli a vždy díl ukončí větou "pravdu se asi nikdy nedozvíme". Co víc dodat...

plakát

Horton (2008) 

Vadí mi vykrádání Grinche, dále pak nudný děj a čistě komerční záměr. Animace ale pěkné. 1 a 1/2 *. :)

plakát

Mládeži nepřístupno (2013) 

Některé příběhy byly dobré a vtipné, bohužel většina byla špatná, trapná, až ubohá. Je s podivem, že se zúčastnila taková škála hvězd. 3/10.

plakát

Křižovatky života (2013) (pořad) 

1* za příběhy skutečně ze života. Víc k tomu nemám co dodat.

plakát

Babovřesky (2013) odpad!

Přesně jak jsem předvídala, prostě hnus.