Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný

Recenze (85)

plakát

Očista (2013) 

Námět a myšlenka je velmi zajímavá, ale u toho to končí. Přiblblej synátor Ethna Hawka, který má z očisty hrůzu, pak dostane záchvat empatie a vpustí zcela neznámého člověka do domu jen proto, že volá o pomoc. Divím se, že přežili tolik očist před tím. Děj se musel nějak pohnout, ale já jen čekal, kdy toho malýho vlasatýho krypla pošlou do kytek, když pak začal vetřelci pomáhat i když bylo vyhrožováno jeho rodině smrtí a on se tak děsil lidí venku. Postava syna tam vůbec neměla bejt, ty lidi mohli bejt něco jako náhodnej gang. Teď už je to jedno. Dvě hvězdy za námět i akční scény stály za starou belu. No a konec, byl jasnej jak facka.

plakát

Deník mrtvých (2007) 

Zajímavě natočené, ale konec tenhle film dost zabíjí, bohužel. Je to asi pět let co sem ho viděl a už mám v ději docela díry. Druhá chyba. Navíc pomalí zombíci od Úsvitu mrtvých už neděsí.

plakát

Tři mušketýři (2011) 

Jedna hvězda za efekty. Tenhle film je totální průser ano průser. To že měří D´Artagnan 150 cm. bych ještě překous, ale to že je tam za přidrzlýho fracka co si poradí s deseti na ráz, to už mi trochu vadilo. Vzducholodě (nebo jak to mám nazvat) na konci, to už byl hodně špatný vtip stejně jako šermovačka na kostele. Nedávno dávali tenhle film v televizi, neměl sem co dělat tak sem na něj po druhé koukal a světe div se, nedokoukal sem to. Prostě nuda a je mi dost líto Christpha Waltze, že vzal roli kardinála.

plakát

Vedlejší účinky (2013) 

Uznávám do půlky filmu sem neměl šajnu, jak to dopadne, bohužel od půlky mi to bylo jasný jako facka. Uznávám, to že mají lesbický poměr sem netušil. Pro mě dost předvídatelné a místy dost nudné. Jak se mi hlavní hrdinka líbila v Mužích co nenávidí ženy, tak tady byla "prostě v depresi" a taky dost depresivní. Jude Law byl do půlky jak idiot a od půlky jak Sherlock Holmes no a Cathrin, tu chuť na holky sem jí věřil. Lehce nad průměrná podívaná.

plakát

Království lesních strážců (2013) 

Příjemný animák s prvky fantasy. Bojové sekvence byli zajímavé a někdy zábavné, někdy sem se zasmál a nudných částí tam taky moc nebylo. Problém byl asi v hlavních postavách. Nemůžu říct, že se mi to nelíbilo a taky nemůžu říct, že sem z toho byl paf. Bylo to lepší než Legendární parta a o něco horší než Universita pro příšerky. Možná kdyby to nedělali pro děti a trochu to ztemnili, ale to už mluvím o něčem úplně jiném.

plakát

Pot a krev (2013) 

Film se mi velmi líbil a docela mě zaujal. Je fakt, že se říká, že nejlepší příběhy si člověk nevymyslí, že musejí být ze života, tohle to rozhodně potvrzuje. Musím říct, že sem se už dlouho nezasmál, jako při čtyřech pokusech o vraždu či grilovačce otisků na ulici s hlášku "Pořád je to skutečný příběh". Pár much tam bylo, ale ty se daj celkem přehlídnout.

plakát

Hitchcock (2012) 

Řekl bych, že se trochu sekli s názvem. Nazvat to Hichcock se mi zdá špatně, já bych to nazval Hitchcockovo psycho, nebo Hitchock aneb skoro sem se rozvedl při natáčení psycha. Je pravda, že film byl inspirován knihou, která pojednávala právě o tomhle. Rodinné problémy a žárlivé scény mě totálně nebavili. Zábavné pro mě byli pouze scény z natáčení a samotný závěr, kdy šokování diváci křičeli hrůzou u filmu, který by dneska nevyděsil ani nemluvně. Tak zlí to nebylo, ale nic převratného.

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Musím uznat, že je to po dlouhé době horor, který mě opravdu zaujal (a téměř přivedl k víře :) ). Na snímku se podílela jedna z osob, která to všechno údajně prožila a na všechny dramatizace reagovala tak, že to prý takhle skutečně probíhalo. Už sama představa je to dost děsivá. U filmu sem se nebál, ale když sem byl pak sám na tmavých místech, jako je sklep nebo půda, necítil sem se dobře. No a v hlavě mi nejvíc zůstala Annabela nejděsivější panenka jakou sem kdy viděl, překonala dokonce i Chuckiho.

plakát

Osamělý jezdec (2013) 

Hezká reklama na Johnny Deppa aneb indiána sem ještě nehrál. Chvilkama sou zde pěkné akční scény, ale jinak je to docela nuda. Armie Hammer je protivný moralista od kterého nic nečekáte, Ruth Wilson je totálně nevýrazná a překvapivě zde ve dvou krátkých výstupech exceluje Helena Bonham Carter, jinak je to pouze Johnny Depp, který mi připadal, že fakt už neví, jaký nový obličej by vymyslel a dost připomíná Jacka Sparrowa a to i v kaskaderských situacích. Nic sem od tohohle filmu nečekal a nic sem nedostal. Doufám, že nepřemýšlejí o pokračování.

plakát

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 

Je sice hezký vidět velkýho robota mlátit velkou nestvůru, ale když má ten robot plazmový dělo, neskutečnej meč či hrudník plný raket, pak si jen člověk říká, proč příšeře dá prvně čtyři do huby a když mu začne týct do bot vytáhne dělo? Jinak celkem zábavné.