depp

okres Nymburk
student VŠ

homepage

5 bodů

od nejnovějšíchpodle abecedypodle hodnocenípodle roku vzniku filmu
<< předchozí 1 2 3 4
    • 3.1.2009  22:30
    Černý Petr (1963)

Zajímavý debut Miloše Formana trpí velkou rozvleklostí a místy mě docela nudil. Přesto vás donutí na mnoha místech alespoň k pousmání.

• 3.1.2009  19:01
    Kdopak by se vlka bál (2008)

Jeden ze dvou originálních filmů, které u nás v roce 2008 vznikly. Bravo paní Procházková. Je škoda že filmy netočí víc žen, protože tadyto by žádnej chlap nenatočil.

• 2.1.2009  15:10
    Život umělce (2007)

Příjemná oddychovka o těžkém životě podprůměrných umělců.

• 25.9.2008  21:51
    Děti noci (2008)

Jdete na film s názvem "Děti noci", který se má odehrávat v drsné čtvrti Karlín, má to bejt o mladejch lidech, hraje tam Issová a Mádl - to smrdí fetem, nebo alespoň alkoholem. Jenže pravda je taková, že hrdinka pije celý film Matonku (debilnější produkt placement jsem ještě neviděl) a je taky v depce kvůli bejvalýmu a taky že nešla na školu atd... Sice ji přepadnou a pak taky málem znásilněj, ale to nemá s dějem nic společnýho. Ani tu pusu Mádlovi nedá, dá si aspoň jednoho panáka a zatmívačka, titulky, konec. Další z mnoha zbytečnejch filmů. Holčičky si možná zabrečí, nebo zasmějí skvělému Mádlovi (Issová ještě lepší) a chlapečci půjdou na Tobruk.

• 24.9.2008  17:13
    Zahraniční dopisovatel (1940)

-Miluji tě a chci si tě vzít. -Miluji tě a chci si tě vzít. -Hmm... to nám tu milostnou scénu trochu zkracuje, že?

• 23.7.2008  23:49
    René (2008)

Trochu tomu chyběla nějaká pointa, ale život Reného Plášila je na pointy chudý. 4 hvězdičky dávám Heleně Třestíkové, René Plášil si zaslouží jedině odpad. Chci vidět ty lidi, co ho teď budou litovat a chtít se ho zachránit - lidi, vykašlete se na to.

• 20.7.2008  22:47
    Taxidermia (2006)

"Pojmenovali po mě dokonce zvracecí techniku"

• 18.7.2008  22:47
    Street Musique (1972)

Ou, jsem uchvácen. Ten člověk měl FANTAZII a musel brát asi taky hodně houbiček.

• 3.6.2008  20:01
    Útěk do divočiny (2007)

Krásně sestříhané, nádherná kamera, krásná příroda skvělý film. Čin Christophera McCandlesse je však příběhem idiota - člověk bez mapy a bez zkušeností nemůže v divočině přežít. Stačilo prý aby měl tu mapu a cestu zpátky by našel, jenže Supertramp byl tak skvělej, že ji neměl. Bohužel tu jeho misi se mnoho lidí snaží nyní napodobit. Nikdy nevytáhnou paty z velkoměsta a pak se vydají do divočiny. Vím že to sem moc nepatří, ale správce aljašského národního parku označil Supertrampův čin za v podstatě sebevraždu - ale romantickou.

• 24.5.2008  00:24
    Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem (2007)

Stříhat, stříhat a stříhat. Jediné co toto dílko dělí od zisku dalších hvězdiček je nadbytečná stopáž, jinak dobré. Jo a toho "vyprávění" tam taky bylo nadbytek a to zrovna není podle mě vhodná filmová metoda.

• 21.5.2008  18:33
    Občan Havel (2007)

Těžko oddělit filmovou stránku od sympatií k hlavní postavě. Havel je zajímavá osobnost s kterou v mnohém nesouhlasím, ale velmi ji respektuji. Jeho odvahu při povolení nahlédnout pod pokličku obdivuju. Nicméně dokument jako film má mnoho hluchých míst a pro člověka, který toho o Havlovi ni polistopadové situaci u nás moc neví, nicneříkající. Koutecký by to asi sestříhal jinak.

• 12.5.2008  00:20
    Obvyklí podezřelí (1995)

Perfektní scénář, který i na první shlédnutí dovoluje zorientovat se ve spletitém ději. V momentě kdy tušíte že přijdou titulky a jste připraveni dát krásných 5 hvězdiček se vše otočí o 180 stupňů. Nejlepší pointa, kterou jsem ve filmu viděl a hlavně - film obstojí i bez ní.

• 10.5.2008  00:32
    impressionniste fin de siècle, L' (1899)

Hezká ukázka trikových možností filmu - na konci 19. století z toho lidi asi museli být dost odvařený :-)

• 10.5.2008  00:29
    Un homme de tętes (1898)

Těžko to hodnotit, ale je to skvělé :-)

• 29.4.2008  09:50
    Kult hákového kříže (1998)

Příběh mi přijde strašně naivní. Skinhead/vrah který se ve vězení ze dne na den změní v lidumila? A jeho mladší bratr, kterýmu starší řekne, že ten rasismus není ok a on se hned zbaví všech svých relikvií? Přestože je to jinak kvalitní film, tak tadyto mu rozhodně nevěřím.

• 18.4.2008  19:03
    Bláznivý Petříček (1965)

Jsou odkazy a symboly, které v tomto filmu prostě nechápu. Nevím jestli jsem hloupej, ale velkou část filmu jsem se dost nudil a ani pár skvělých momentů nedokázalo přebít to ostatní. Vzpoměl jsem si na jeden díl Monty Pythonů parodující francouzské intelektuální filmy. Tadyto však parodie být neměla.

• 13.4.2008  13:01
    Big Lebowski (1998)

Co všechno se může stát když vám někdo "nachčije na tepich". Coeni opět nazklamali. Asi začnu častěji chodit na bowling a do svého šatníků zařadím více tepláků :-)

• 6.4.2008  00:02
    Gauneři (1992)

To není film, ale antická tragédie. Bravo!

• 13.3.2008  10:23
    Dokonalý trik (2006)

Ten závěr byl docela slabej, ale jinak si nestěžuju. Jackman i Bale jsou skvělí a historická doba je vykreslena věrohodně. Pokud máte rádi kouzelníky stejně jako já, bude Vás to také bavit.

• 7.3.2008  23:16
    Sólokapr (2006)

Bohužel musím dát také 3 hvězdičky. Děj je předvídatelnej a po tolika filmech má Woody Allen dost těžkou práci aby dialogy nevykrádal sám sebe. Scarlett je ale stejně okouzlující :-)

• 4.3.2008  20:03
    Ošklivka Katka (TV seriál) (2008)

no comment - odpad! s tučným písmem, kurzívou a dvakrát podtržený

• 25.1.2008  15:41
    Večírek (1968)

Crazy komedie jaká už dnes nejde natočit. Hlavně proto že Peter Sellers je po smrti a všechny dnešní podobné komedie by gradovaly nějakým fekálním humorem. Před tímto dílkem smekám - přestože v kocovině a nevyspalý, tak jsem se neskonale bavil a smál.

• 23.1.2008  21:41
    Koloběh "života" (2006)

Úžasný! Nejlepší byl japonecm kterej nepotřebuje holku, protože mu stačí mlátit ženský v mango hře a má muchlovací polštáře.

• 16.1.2008  23:03
    Láska za časů cholery (2007)

Tak tento film asi vynechám. Předloha je jedna z mých nej knížek a myslel jsem že je nezfilmovatelná a jak tady čtu, tak se to potvrdilo :-( Doufám že Marquez jako Kundera po tomto zakáže filmové zpracování svých knih.

• 16.1.2008  22:49
    Východní přísliby (2007)

Dva největší zápory: Viggo Mortensen a celkově pro mě nerealistické vykreslení atmosféry ruského podsvětí. Největší klad: Vincent Cassel

• 13.1.2008  18:34
    Svatba na bitevním poli (2007)

Slunce seno Napoleon. Asi třikrát jsem se teda zasmál a scénář nebyl zas tak úplně tragickej, ale ty herecký výkony a režie. S vyjímkou skvělého Jířího Pechy a jakžtakž i Bolka Polívky to byla tragédie. Nevim jak může do solárka chodící Jiří Vojtek hrát postavu faráře? Celkově zafungoval Nova casting a ten si své fanoušky při rotaci 2x ročně určitě najde.

• 2.1.2008  17:20
    Jizva (1976)

Nuda, nuda. Budovatelský film skoro bez nápadu, který vám ukáže maximálně neschopnost a neefektivnost socialistické ekonomiky.

• 15.12.2007  12:16
    Dvanáct rozhněvaných mužů (1957)

Za málo peněz ohromné množství muziky.

• 10.12.2007  23:24
    Ace Ventura: Zvířecí detektiv (1994)

Takový test vkusu - kdo nemá rád Ace Venturu, nemá smysl pro humor :-)

• 2.12.2007  22:06
    Četa (1986)

Od té doby co jsem viděl Apokalypsu nemůžu hodnotit žádný film o válce absolutně. Jsou tu dojemné scény a celé je to perfektně zrežírované, ale prostě nic navíc.

<< předchozí 1 2 3 4