Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (105)

plakát

Černý Petr (1963) 

Zajímavý debut Miloše Formana trpí velkou rozvleklostí a místy mě docela nudil. Přesto vás donutí na mnoha místech alespoň k pousmání.

plakát

Kdopak by se vlka bál (2008) 

Jeden ze dvou originálních filmů, které u nás v roce 2008 vznikly. Bravo paní Procházková. Je škoda že filmy netočí víc žen, protože tadyto by žádnej chlap nenatočil.

plakát

Život umělce (2007) 

Příjemná oddychovka o těžkém životě podprůměrných umělců.

plakát

Děti noci (2008) 

Jdete na film s názvem "Děti noci", který se má odehrávat v drsné čtvrti Karlín, má to bejt o mladejch lidech, hraje tam Issová a Mádl - to smrdí fetem, nebo alespoň alkoholem. Jenže pravda je taková, že hrdinka pije celý film Matonku (debilnější produkt placement jsem ještě neviděl) a je taky v depce kvůli bejvalýmu a taky že nešla na školu atd... Sice ji přepadnou a pak taky málem znásilněj, ale to nemá s dějem nic společnýho. Ani tu pusu Mádlovi nedá, dá si aspoň jednoho panáka a zatmívačka, titulky, konec. Další z mnoha zbytečnejch filmů. Holčičky si možná zabrečí, nebo zasmějí skvělému Mádlovi (Issová ještě lepší) a chlapečci půjdou na Tobruk.

plakát

Zahraniční dopisovatel (1940) 

-Miluji tě a chci si tě vzít. -Miluji tě a chci si tě vzít. -Hmm... to nám tu milostnou scénu trochu zkracuje, že?

plakát

René (2008) 

Trochu tomu chyběla nějaká pointa, ale život Reného Plášila je na pointy chudý. 4 hvězdičky dávám Heleně Třestíkové, René Plášil si zaslouží jedině odpad. Chci vidět ty lidi, co ho teď budou litovat a chtít se ho zachránit - lidi, vykašlete se na to.

plakát

Taxidermia (2006) 

"Pojmenovali po mě dokonce zvracecí techniku"

plakát

Hudba ulice (1972) 

Ou, jsem uchvácen. Ten člověk měl FANTAZII a musel brát asi taky hodně houbiček.

plakát

Útěk do divočiny (2007) 

Krásně sestříhané, nádherná kamera, krásná příroda skvělý film. Čin Christophera McCandlesse je však příběhem idiota - člověk bez mapy a bez zkušeností nemůže v divočině přežít. Stačilo prý aby měl tu mapu a cestu zpátky by našel, jenže Supertramp byl tak skvělej, že ji neměl. Bohužel tu jeho misi se mnoho lidí snaží nyní napodobit. Nikdy nevytáhnou paty z velkoměsta a pak se vydají do divočiny. Vím že to sem moc nepatří, ale správce aljašského národního parku označil Supertrampův čin za v podstatě sebevraždu - ale romantickou.

plakát

Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem (2007) 

Stříhat, stříhat a stříhat. Jediné co toto dílko dělí od zisku dalších hvězdiček je nadbytečná stopáž, jinak dobré. Jo a toho "vyprávění" tam taky bylo nadbytek a to zrovna není podle mě vhodná filmová metoda.