Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (10)

plakát

300: Bitva u Thermopyl (2006) 

Pohádkový komiks pro chlapy , přesně jak má být .Vizuální stránka výborná , dialogy prosté , ale o to účinnější , obrovský příval testosteronu,emoce a monumentálnost každou sekundu ... Tady prostě musí dát každej správnej chlap plný počet !!!

plakát

Blbý a blbější (1994) 

První a nejlepší komedie od bratrů Farrellů , některé vtipy jsou sice morbidní , ale narozdíl od těch novodobých blbostí jsou podány maximálně vtipně .

plakát

I Love You Phillip Morris (2009) 

To že tam hraje Carrey hnedka neznamená ,že se na film musí dát nálepka komedie , protože tady není co k smíchu. Vědět hnedka , že to je akorát nudný drama o dvou gayích tak se na to ani nedívám .

plakát

Demolition Man (1993) 

Stallone se Snipsem v akční klasice plné nezapomenutelných hlášek - Toho budeš litovat do konce života... obě dvě vteřiny !!:)

plakát

Expendables: Postradatelní (2010) 

Je to hlavně film pro fanoušky akčních filmů ze starší školy ,kteří dostanou přesně to co chtěli. Pro všechny fanoušky jsem vytvořil českou fansite www.expendables.4fan.cz

plakát

Vítězové a poražení (1999) 

Můj nejoblíbenější film z prostředí amerického fotbalu a to hlavně díky skvělému režisérovi Oliveru Stonovi a hvězdnému obsazení, ale také proto ,že americký fotbal sám hraji a pravidelně sleduji NFL a doufám , že takovýto film českým lidem alespon trochu přiblíží tento krásný sport ,protože bohužel u nás není rozšířen tolik jak bych si přál . Kdo má rád filmy o am. fotbale , může se mrknout na můj profil , kde mám seznam filmů s touto tématikou .

plakát

Zastav a nepřežiješ (2006) 

U tohoto filmu sem se skvěle bavil , je to akční nářez ,kde adrenalin stoupá a drsný humor vás taky nenechá v klidu. Samozřejmě spoustu lidem můžou vadit nelogičnosti a až přehnané tempo filmu a bud se přesto prostě přenesete a budete si film užívat nebo budete po zbytek filmu nadávat na jeho nereálnost . Do hlavní role perfektně zapadnul Jason Statham , těžko si v ní představit někoho jiného .

plakát

Kráčející skála (2004) 

Tenhle film patří k mým nejoblíbenějším ,příběh je zajímavý a také podle skutečné události. Pokud se přenesete přes to , že je to béčkový film a je natočen v typické americké cool verzi ,můžete si film krásně užít. Hlavním tahákem tohohle filmu je hlavní postava Chris Vaughn, kterého ztvárnil Dwayne Johnson ( The Rock) .Podle mě povedený remake filmu ze 70.tých let a pro mě už kultovní film, kterej sem viděl milionkrát .

plakát

Vanilkové nebe (2001) 

Dlouho jsem tomudle filmu odolával ,ale nakonec sem rád že jsem se na něj přece jen podíval . Začátek vypadá jako klasický americký film , ale pak se to změní na pěkné drama . Jsou tu obsazené velké hvězdy jako Tom Cruise a Kurt Russell a krásné Penelope Cruz a Cameron Diaz. Vizuální i hudební stránka u tohoto filmu je naprosto výjmečná ,přesto mi k plnému počtu hvězdiček něco chybělo, možná kdyby to režisér Crowe trochu více zjednodušil .

plakát

Jarní úklid s.r.o. (2008) 

Film by se dal označit jako takové veselejší příjemné drama. Jestli hledáte přímo komedii tak raději zvolte jiný film .