Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (70)

plakát

Komisař Moulin (1976) (seriál) 

Starší díly se zdají být lepší než ty z 90. let. Příliš mnoho zbytečného násilí. Jasné, je to televize. Ale kdyby se takhle choval policajt (ohrožoval podezřelé nebo zatčené), tak otevírá advokátovi cestu nechat trestní žalobu vyhodit od soudu. Daleko lepší metody používají jiní "televizní policajti": Theo Kojak, Frank Cannon, Der Kriminalist, nebo Montalbano. :)

plakát

Vysoká modrá zeď (1973) 

Komunisticka propaganda z hloubi normalizace. Jedna * za leteckou footage.

plakát

Bláznivá střela 2 a 1/2: Vůně strachu (1991) 

V originálu fakt dobrá prča! Dnes jsem to viděl poprvé v českém dabingu a ta volba Vladimíra Brabce jako hlas Franka Drebbina tomu dodává ještě víc srandy! Člověk si ho pamatuje jako majora Zemana v té komunistické ptakovine, a tady dabuje šéfa "police squad". :)

plakát

Za volantem nepřítel (1974) odpad!

Málokdo ví, že v roce 1968 byla semeništěm kontrarevoluce pražská taxislužba! Jedině uvědomělý bolševický ředitel stojí na správné straně barikády. Sice ho kontrarevolucionáři nakonec zlikvidují, ale bolševici vyhrajou.

plakát

Plavecký mariáš (1952) 

Budovatelská propaganda z hloubi nejhoršího komunismu 50. let. Jedna hvězda za záběry údolí kolem Vltavy, které už neexistuje.   Škoda že se dobrý herec jako Marvan musel angažovat v odpadů, který konci slovy "ještě jsme se nenaučili pořádně hospodařit".

plakát

Gagarin: První ve vesmíru (2013) 

Moc dlouhé, nudné. Šlo by z toho vystříhat tak 60 minut a udělat z toho krátky akční film. Navíc je to ruská propaganda, která opomíjí důležité etapy gagarinova života. Jako například alkoholismus, kdy v ozralstvi vyskočil nebo vypadl z balkónu hotelu a těžce se zranil.

plakát

Anděl svádí ďábla (1988) 

Takový průměrný. Dobré kostýmy, dobří herci, ale celé by se o dalo sestříhat tak na 60 minut (hlavně to panorama s Motokovem na obzoru :) , aby to mělo trošku pohyb. Jinak nuda. A nebo z toho udělat muzikál, prodloužit ty hudební scény a zjednodušit zápletku, která stejně není nic moc.

plakát

Černobyl (2014) (TV film) 

Titanic = Romeo a Julie na lodi, o které každý ví, že se potopí a většina lidí umře Černobyl = Romeo a Julie u jaderné elektrárny, o které každý ví, že vybouchne a většina lidí umře ... akorát Titanic byl lepší

plakát

Nejmladší z rodu Hamrů (1975) (seriál) odpad!

Komunistická propaganda a lži z doby "normalizace" po roce 1968. NIc z toho není pravda, jen si Václav Satoransky zničil kariéru, že hrál komunistického úderníka. Můj názor je, že, tyhle "díla" by se měly zničit, protože je to steny brak jako Goebbelovy propagandistické filmy.