Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve druhém filmu ze série Bláznivá střela se policejní poručík Frank Drebin (Leslie Nielsen) účastní slavnostní večeře v Bílém domě, kde má obdržet cenu za zastřelení tisícího drogového dealera. Na večeři je pozván také doktor Albert S. Meinheimer, s nímž se prezident Bush právě domluvil na nové energetické politice podporující alternativní zdroje. To se ale nelíbí zlotřilým představitelům tradiční energetiky (uhelného, ropného a atomového průmyslu.) Spojí proto síly s mazaným ničemou Quentinem Habsburgem, aby naplánovali Meinheimerův únos a na jeho místo dosadili dvojníka, který by vedl politiku v souladu s energetickou lobby. Ve Washingtonu se známý policista rovněž znovu setkává s bývalou přítelkyní Jane Spencerovou (Priscilla Presleyová), která v současné době pracuje v ústavu pro výzkum využití energie, a má pocit, že se tam dějí nějaké prapodivné věci. Frank se pustí do vyšetřování a zanedlouho narazí na neklamné známky toho, že i v této oblasti existuje mafie, prosazující své zájmy... (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (370)

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Jsem svobodný! Zbožňuju svůj stav! Mám více sexu, než když jsem vedl kursy ve skautu! Najlepší diel série! Neskutočne vtipné. Ešte hodinu po prvom pozretí som mal v bruchu kŕče, tak veľmi som sa smial (už som to videl asi desaťkrát a stále ma úspešne rozosmeje). Možno moja najobľúbenejšia komédia vôbec. Nemohl jsem uvěřit, že je to ona. Bylo to jako sen, ale byla to ona. Přesně taková, jakou jsem si ji pamatoval. Ten překrásný jemný obličej a tělo, které by dokázalo rozehřát i sýrový sendvič. Ňadra, jako by říkala "Hej, koukněte se na nás!" Je to ten typ ženy, před kterou klesáte na kolena a děkujete bohu, že jste mužem. Ano připomínala mi mou matku. O tom nebylo sporu. ...Simply The Best .95% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Upřímně řečeno ty dva poslední jsem přejel. Naštěstí se z nich vyklubaly drogový dealeři............. Jídelní scény jsou hnusný, nechutný a kazí celý film. Tomuhle druhu humoru neholduju. CITÁT - První dáma opět na zemi!!!........ Uhlí, ropa a jaderná energie, toť vše. Ekosystémy nejsou přijatelné. Poručík Frank Drebin (Leslie Nielsen) na stopě vysokému politickému a ekologickému spiknutí. Nádherný je poručíkův tanec okolo 35 minuty. CITÁT - Tím se netrapte, někdy používám své dívčí jméno........ Eko příběh o energetické úspornosti a obnovitelných zdrojích pojatý jako krimi parodie a komedie v čele s poručíkem Drebinem. Škoda, že film není vyprávěn jeho osobou, nebo alespoň komentován - to tomu strašně chybí. Už to nemá kouzlo prvního filmu, ale stále je to sranda. CITÁT - Hapsburg (Robert Goulet) má plán Bé vé vé- .....tak kde!!!!!..... Jane Spencerovou si opět zahrála Priscilla Presley. Na konci titulků je ještě dovětek o bioenergii. CITÁT - Bay, bay........... ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Příběh je sice tupej, až se mi z toho klepou bačkory, ale o tom to přeci není. Bláznivá střela je prostě legendární série parodií, ve kterých fenomenálně kraluje geniální, již bohužel zesnulý, Leslie Nielsen. Nemám problém se na jakýkoliv díl z této trilogie podívat znovu a stále se skvěle bavím...80% ()

choze 

všechny recenze uživatele

"JEŠTĚ NĚJAKÉ MRTVOLY?" - "NA JEDNÉ STOJÍŠ, FRANKU." Vývar z jedničky s mnoha se opakujícími motivy, scénami a fóry, které se často nevyrovnají těm z originálu, ale zůstalo zachováno komplet původní obsazení a pořád je čemu se smát. Tj. stejný případ jako série PŘIPOUTEJTE SE, PROSÍM! Dobráckého Eda mám ještě radši než Franka. ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

VŮNĚ STRACHU je jednou z nejlepších dvojek v dějinách kinematografie a minimálně v komediálním žánru všem pokračováním rozhodně kraluje (ano, znám Žhavé výstřely). Scénář (narozdíl od trošku slabšího, i když také výborného třetího dílu) nesklouzává k trapnosti, Priscille Presley to stále moc sluší a hlavně - největší tahoun Leslie Nielsen stále jede svůj mód Drsný Harry, prokládaný nemalým množstvím životních mouder a citátů. Závěrečná scéna s deaktivací bomby, patří do zlatého fondu komedie. Výborný film s opět vynikajícím dabingem pana Brabce. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (11)

  • Jaderná bomba na konci filmu odkazuje na bondovku Goldfinger (1964). (Chegi)

Související novinky

Liam Neeson si zahraje v remaku Bláznivé střely

Liam Neeson si zahraje v remaku Bláznivé střely

14.10.2022

Chyběl vám žánr bláznivých parodií? Pak pro vás má studio Paramount dobré zprávy – oficiálně totiž chystá remake Bláznivé střely, v níž by si hlavní roli měl po legendárním Lesliem Nielsenovi zahrát… (více)

Reklama

Reklama