Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Animovaný
  • Talk-show

Recenze (30)

plakát

Amadeus (1984) 

Nejlepší film všech dob....jinak to prostě ohodnotit nejde. Tom Hulce byl tenkrát tak užasnej :)

plakát

PanMáma (2013) (seriál) 

Já nevím...Viděla jsem jeden díl a stálo to za nic i když musím přiznat že asi dvakrát jsem se pousmála ... Je to takový všelijaký ....Možná si na to časem zvyknu a po pár částech hodnocení zvýším nebo znížím

plakát

Drž hubu! (2003) 

Pane Bože ! :) Toto je nejlepší francouzská komedie všech dob. Úžasně bláznivá jaky to má být....Vím že tuto hlášku sem asi napsalo hodně lidí ale já si prostě nemůžu pomoct a musím se vypsat " Rubííííííí - " Hoooovno " Rubííííííííí" Hooovno" Proč pořád říkáš hoovno ? " Hoovono " Hoooooovno " Rubííííííííí :D Z toho jsem nemohla :)

plakát

Simpsonovi (1989) (seriál) 

No prostě nejlepší animovaný seriál všech dob....Za poslední dvě série bych asi jednu hvězdičku měla dát dolů ale neudělám to protože já je prostě žeru ! :D

plakát

Profesionálové (2008) (seriál) 

Užasný seriál :) Dřív jsem sledovala jen série 1 - 4 protože hodně lidí Hudáka alias Mikiho kritizovala ...pak jsem to ale jednou zkusila a zamilovala si ho ! Postavy jsou užasné a Miki to krásně podtrhl :)

plakát

Partička (2011) (pořad) 

Mám to celkem ráda. .... Ze začátku mi přišla lepší ta slovenská ale na tu českou jsem si rychle zvykla a už mi přijde lepší. Jako většina fanoušků jsem ze začátku měla nejradši Ondru Sokola kterému se musí uznat že umí dělat zábavu ale od cca 50.dílu mi začal připadat lepší Igi Chmela , on se do té doby dost hledal. Ale jak říkám od 50ky si ho zamilujete :)

plakát

SOS (2004) (pořad) 

Taky si myslím že je to Tele Tele po slovensky ale já mám Tele Tele ráda a S.O.S mi příjde rozhodně lepší :)) A Papeky vede ! Ale nejlepší mě osobně přišel nejlepší Peter Sklár :)

plakát

Zítra vstanu a opařím se čajem (1977) 

Užasný film....miluji tyto starší československé komedie....k tomu užasné obsazení . Petru Kostkovi tahle role byla přímo ušitá . Ale v tomto filmu u mě boduje jednoznačně Marie Rosůlková :) "To je Hitler ! Musíte mě s ním vyfotografovat ! " :)

plakát

„Pane, vy jste vdova!“ (1970) 

Jedna z nejlepších českých komedií...Tenhle humor se mi prostě líbí :) A teďka zavřete oči broučci :))