Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Most do země Terabithia

Most do země Terabithia (2007)

Jeden z nejlepších filmů z žánru fantasy. Vyzvednout musím především herecké schopností dvou hlavních představitelů a soundtrack od Aarona Zigmana. Film samotný je bezchybný, vytknul bych mu pouze trailer, ten není ničím jiným než klamavou reklamou, a taky přímo OTŘESNÝ dubing.D Kdo jej neviděl v původním znění, neměl by se unáhlit s hodnocením. Neočekávejte něco jako Narnii nebo Pána prstenů.

Bláznivá, zatracená láska

Bláznivá, zatracená láska (2011)

Kdyz se dobre bavim, tak se dobre bavim, tohle je suprkrutozni komedie :-D Navic je to humor stylovy, zadne zbytecne "fuck" - je to priklad, ze i tak to taky jde, super, jen tak dal hosi :-)

Kick-Ass

Kick-Ass (2010)

Naprosto odzbrojujici, podle obalu hovadina, po shlednuti klenot :-)

Hugo a jeho velký objev

Hugo a jeho velký objev (2011)

Jednoznacne brilantne zvladnuta filmarina od rezije, pres kameru, stopaz a dialogy. Zacatek se sice zda byt trochu pretazeny, ale vubec nenudi. Cely pribeh sice nakonec shranete do dvou vet, ale panove z toho udelali klenot a to je umeni ;-)

Osudový dotek

Osudový dotek (2004)

Rozhodně skvěle natočený film, ani minutu jsem se nenudil a byl jsem doslova přilepený na obrazovce. Takto si představuji Sci-fi - až do konce filmu napětí, tajemno, ale přitom navození dojmu reality.

Mládeži nepřístupno

Mládeži nepřístupno (2013)

Nechapu zdejsi hodnoceni, povidky jsou hodne vtipny a celkove to dava uplne brutalni netradicni nadech :-D

Děkujeme, že kouříte

Děkujeme, že kouříte (2005)

Tomu říkám kouzlo osobnosti. Kéž bych měl stejný přesvědčovací smysl jako má hlavní hrdina. Opravdu úžasný a originální námět převedený do skvěle natočeného filmu. Supr.

Zběsilý útěk

Zběsilý útěk (2006)

Wow, tak to bylo něco - film plný akce od začátku do konce, na američany až podezřele neobvyklá osnova filmu. Předvídáte často jak to všechno dopadne? - u tohoto filmu se Vám to nestane, a to je na tom to nejlepší. Nelíbily se mi pouze scény se zpětným přetáčením filmu, to prostě nemám rád, nicměně na mé celkové hodnocení nemá vliv.