Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nový zábavný pořad pro celou rodinu! Populární osobnosti bojují svým zpěvem o titul Zlatá maska. Ale pozor! Vystupují zamaskovaní k nepoznání. Poznáte, kdo je pod maskou páva, jednorožce nebo ufona? Zpívající celebrity budou hádat televizní detektivové: J. Bohdalová, J. Prachař, L. Bouček a M. Hudák. Moderuje: Martin “Pyco” Rausch. (TV Prima)

(více)

Recenze (131)

blatouchm 

všechny recenze uživatele

TV Prima udělala několik zásadních chyb. Lidi z ČR neznají celebrity z SK a naopak, takže po sundání masky nastávají otázky: "kdo to sakra je?". Čím dál větší počet Čechů začíná nesnášet Slováky, takže to se jistě promítne i do sledovanosti. Dále obsazení Bohdalové do poroty, která dostává na csfd automaticky odpady. Měla snad přetáhnout diváky z TV Šlágr? My chceme vidět mladé, hezké a bohaté! ()

ŠpetaMarek odpad!

všechny recenze uživatele

..hele videl jsem jen ukázku při přepínání, ještě než byl první díl. A tušil píčovinu. že to zrušili je dobře a u Primy to není první pořad, který takto uklízí. Jen jsem vám chtěl říct, že může být hůř. Na dovelené jsem v Německu narazil na pořad, kombinující tuto obludnost s Nováckou Tváří. Béčkovým osobnostem tu na ksicht nasadí masku áčkové osobnosti a pak zpívaj píseň áčkové osobosti napůl z playbacku a napůl sami lastním hlasem. ()

Reklama

M_Bery odpad!

všechny recenze uživatele

I přesto, že doma nemám televizi, a i kdybych měl, stejně bych jí nepoužíval, tak i přesto se mi povede občas se někde na nějaký pořad podívat... Tedy i když mám rád Martina Rausche tak na takovou blbost, zrůdnost a naprostý odpad televizních pořadů se nedá dívat, a nechápu jak poměrně známé tváře a osobnosti se nechají zatáhnout do něčeho takového... Naprostý odpad, protože tohle nemá smysl, ani to není zábavné, není to ani pořádná soutěž, která stojí za to, a je to jenom obrovská stráta času, se na něco takového dívat. ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Kolik peněz musí dostat lidi z tzv. "publika", aby se ponížili a šli jásat na natáčení takovéhle debility? Nebo snad Prima našla tolik lidí s IQ pod 50 a svezla je na jedno místo v jednom čase? Nebo snad objížděli blázince s nabídkou zájezdu zdarma do Prahy na natáčení? Jak moc psychicky nemocní musí být programový ředitel a ti, co mu pomohli tohle protlačit do vysílání? Jak moc přeplacení musí být účinkující? ... Když to shrnu: když se Bouček, Prachař a Bohdalová potkají v jednom "zábavném" pořadu, je to záruka trapných a vtip postrádajících "vtipů" (kterým se obvykle smějí nejvíc oni a placený komparz). V tomhle pořadu opět nezklamali. A zdatně jim v tom sekundovali "hosté" v jakýchsi maskách, kteří zřejmě dostali "honorář, který se neodmítá". Ubožáci. Nova kdysi v hrůznosti "zábavných pořadů" nastavila laťku opravdu vysoko, ale Prima ji hravě překonává a vyrábí a následně vysílá ještě větší sračky než by člověk dokázal vymyslet. ()

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

Existenci Zlaté masky nechápu. Co jsem se pídil, tenhle nápad vznikl v Jižní Koreii, ale kdo mi zaručí, že to předtím nebylo ještě někde jinde. Celý ten koncept mi prostě přijde na hlavu postavený, blbě vymyšlený a i poměrně trapný. (Asi) "Osobnosti" v šílených kostýmech mluví upraveným hlasem něco o sobě, pak vystoupí na pódiu, kde zpívají svým vlastním hlasem kousky ze tří písniček a porota tipuje, kdo je pod maskou, přičemž za každý večer jedna "celebrita" vypadne (na základě čeho, ty vole?) a odmaskuje se. Navíc každý týden byla jiná skupina potvor, tudíž jak si mám pamatovat všechny indicie k jednotlivým kostýmům? Ale tak mě to může být fuk, mě je celkem jedno, kdo vypadne ze Zmrzliny nebo Pandy, či co všechno tam probůh bylo. Tipuju nějaké echt slavné osobnosti, třeba ty, co mají jednu roli ve Slunečné či Modrém kódu a nikde jinde v životě nehráli... Ale abych jenom nehanil, pár kostýmů nevypadá blbě a Robot by se hodil do nějaké amatérské sci-fi. České, podotýkám. odpad! ()

Galerie (31)

Zajímavosti (12)

  • Pořad se kvůli utajení dokonce točil v zahraničí (Maďarsko). (ČSFD)
  • V masce se dalo kvůli horku vydržet maximálně 30 minut, každá maska má otvor, díky kterému se dá lépe dýchat a ovívat se. (TheSlezy)
  • Největší teplota byla naměřena v masce Ufona, kde dosahovala teplota 40 stupňů. (SONY_)

Reklama

Reklama