Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (34)

plakát

Drive (2011) 

50% čumění mlčky do blba, 30% masakrování, 20% honičky = kravina

plakát

Insidious (2010) 

Sem vstůpil i bez děcek, no jo ty si vstůpil, ale pak si nevystúpil bez děcek. Po čertech dobrý horor, na tohle jsem čekal hodně dlouho, ale samotného mě překvapilo, že jsem měl bláto na dvorku po scénách kdy někdo jen tak vybafne. Nechápu to ještě teď. Doporučuju jednoznačně.

plakát

Mládí v hajzlu (2009) 

Nedivím se kdyby náhodný divák dal tomuto počinu známku odpad. Younth in revolt byl spíš námět na slušný seriál (který se připravoval, ale nakonec z něho sešlo), než na film na který jdete do kina. Jako milovník všech vydaných knižních dílů, musím však dát ** za snahu.

plakát

District 9 (2009) 

AKTA X + Černý jestřáb sestřelen + Tuny červené želatiny = District 9

plakát

Rychlí a zběsilí (2009) 

Celkem nuda. Jasná závislost na jedničce bez které by byl film ještě horší než je. Většina akčních honiček je zmršená šíleným střihem. Zkouknout se to dá, ale budete pěkně nasraní.

plakát

Zeitgeist: The Movie (2007) 

Co si o tomto dokumentu myslet?Jednoho nadchne, dalšího urazí.Je nám servírováno tolik "100%" důkazů až se jim ani nechce věřit.Porovnat co je a co není pravda je pro běžného diváka naprosto nemožné, aniž by se nevydal do ústředí CIA v USA, nebo do doby 20 0000 let před Kristem. Jak by někdo řekl: ,,Pravda je tam někde venku " :D

plakát

Den, kdy se zastavila Země (2008) 

Typický remake který neurazí, ale ani nenadchne, jak už bylo řečeno. Typický a předvídatelný. Je tam vše a přitom nic. Snímek bych srovnal po příběhové stránce s válkou světů, po trikové stránce se Světem zítřka. Podle mého názoru se tomuto snímku raději vyhnout. Mimochodem sem čekal, že se země skutečně zastaví :-D

plakát

Úhel pohledu (2008) 

Vezmeme 10 minut a několikrát opakujeme, jakoby z jiného "úhlu pohledu". Do toho hodíme několik přestřelek a automobilových honiček. Nakonec přidáme trapný závěr. A je to!

plakát

Suprhrdina (2008) 

Hned od začátku to začíná být debilní. Sice se občas fakt zasmějete, ale stejně je to kravina.Taky se mi zdá, že to spadá do seriálu Scary Movie, Epic Movie, Date Movie atd SHIT můvíček.... Navíc na parodii Spidermana už je trošku pozdě.