Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dokumentární

Recenze (49)

plakát

D.Gray-man - Hallow (2016) (série) 

Nechat někoho 10 let čekat na pokračování a potom přijít s něčím takovým by mělo být trestné.

plakát

Duch ve stroji (2017) 

Už když jsem do toho šel, tak jsem věděl, že herecké obsazení se mi nebude líbit, ale Bató byl celkem dobrý. Na druhou stranu Scarlett byla strašně prkenná. Zhruba do půlky mne to moc nebavilo, ale od jednoho rozhovoru to začalo nabírat na uvěřitelnosti své předlohy. Nedostatků byla spousta, ale i tak se to dalo v pohodě shlédnout i pro fanouška původního anime. PS: Hudba se anime ani z půlky nepřiblížila. Yoko Kanno by byla skvělá volba, kdyby se s ní herci domluvili a nechali původní její skladby.

plakát

Iron Fist (2017) (seriál) 

Upřímně? Luke Cage byl lepší.

plakát

Newsroom (2012) (seriál) 

Více takových seriálů. Po dlouhé době zase pořádný seriál z normálního světa, na který se dá koukat. Více takových seriálů.

plakát

Stranger Things (2016) (seriál) 

Zase jeden z těch seriálů, který jsem večer našel a nad ránem ho dokončuji a jsem unesen. Netflix ví, jak mi vzít i ten poslední kousíček naděje na to, že bych jednou mohl být normální, společenské individuum.

plakát

Osm hrozných (2015) 

První Tarantinův film u kterého jsem se vážně nudil. Zajímavé to začalo být až od otravy kafem.

plakát

Cowspiracy - Klíč k udržitelnosti (2014) 

Je to natočeno poutavě a se spoustou grafů, obrázků a animací,aby to bylo šokující pro normálního člověka. Ve skutečnosti se jedná více o propagandu veganství. Některá uvedená čísla jsou neprokazatelná, tím myslím třeba 51% znečištění je způsobeno živočišným zemědělstvím. Věřím, že toto číslo je větší než u automobilů a podobně, ale více než třetina to nebude, protože nelze jasně dokázat, jak se pralesy,jenž ve dne vyrábějí kyslík a v noci normálně dýchají, po vykácení podílí na přírůstku oxidu uhličitého. To, že někde stromy vykácíte a nasázíte tam palmy, vám neudělá tak podstatně více oxidu uhličitého. Tímto nechci pomíjet fakt, že kácení pralesů je špatné, ale z mého pohledu je to spíše kvůli ničení přirozeného prostředí mnoha zajímavých tvorů a rostlin, z nichž některé už nikdy nepoznáme. Byl jsem na veřejném promítání tohoto filmu a musím říct, že každý, kdo odvracel zrak ve chvíli, když tam farmář zabíjel kachnu, protože se mu to hnusilo a stále jí maso, je u mě pokrytec. Pokud si myslíte, že se maso dostane na talíř jinak a nevadí vám předstírat, že pokud to zabije někdo jiný je to v pohodě, tak jste pokrytečtí. Jeden z mála faktů, kterým věřím je ten, že veganství je udržitelnější než živočišný průmysl. A velice mě potěšilo, že tam nebylo jen souzení veřejných organizací (btw pokud jste se podívali na stránky Greenpeace, tak jste zjistili, že se problémem udržitelného zemědělství zabývají a tudíž nechápu, proč je film ukazoval jako někoho kdo o tom nechce mluvit), ale i snahy významných lidí (viz Bill Gates) o to, aby bylo na světě dost jídla pro každého a jak nahradit některé zvířecí produkty. Velice zajímavá část byla ta, kde doktor popisoval to, co mléko ve skutečnosti je, růstový materiál pro telata. Nad tím by se měl každý zamyslet a pokud si daná osoba nepřipadá jako kojenec, tak myslím, že by neměl být problém mléčné výrobky ve svých životech, když ne vymýtit, tak alespoň omezit. Ale nikdo nemá právo říkat ostatním, co mají dělat. Tohle věc svědomí. Na závěr bych chtěl říct, že maso jím a pravděpodobně ze sebe vegana nikdy neudělám, ale věřím, že všeho by měl člověk jíst z rozmyslem.

plakát

Městečko South Park (1997) (seriál) 

Tento seriál je sérii od série lepší a propracovanější. Zápletky se táhnou celou sérií a je to dějově plnohodnotný seriál. Troufnu si dokonce prohlásit, že v roce 2015 už tento seriál svým humorem a komplikovaností překonal i legendární Simpsnovi.