Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (876)

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Precizně naleštěná 3hodinová nuda, kterou jakž takž zachraňuje ucházející akční finále.

plakát

Vánoční příběh (2022) 

Další z řady českých komedií, kde většina postav jsou amorální kurvy nebo dementi ... jediné plus za Čermáka, Lábuse a Rodena.

plakát

South Park: Joining the Panderverse (2023) (TV film) 

Parker skvěle vystihl nechutně rasistické a sexistické tendece v Hollywoodu, které mají za příčinu brutální úpadek blockbusterové kinematografie, tleskám!

plakát

Jawan (2023) 

Další z řady naivních, zbytečně dlouhých a nudných indických vztahovaček. Jediné, co je na filmu dobré jsou akční scény, které je v těch skoro 3 hodinách fakt pomálu. Uznávám ale, že nejsem cílovka, a vím, že tohle je v Indii prostě základ každého tamního filmu.

plakát

Obi-Wan Kenobi (2022) (seriál) 

Všechno zásadní už asi bylo řečeno ostatními .... já jen dodám, že Deborah by se měla držet konverzačních indie dramat, bo pokud má zrežírovat cokoliv nad konverzace, tak vybere to nejhloupější a nejméně logické řešení ... a pak to zopakuje minimálně ještě 100x, kdyby si toho náhodou někdo předtím nevšiml ... dávejme prosím režii do správných talentovaných rukou a neřiďme se jen tím, že má režisér "správné" pohlaví a vyznává tu "správnou" ideologii, děkuji.

plakát

Transformers: Probuzení monster (2023) 

Většinou tuhle větu dávám až na konec komentu ... ale AŤ VÁS ANI NENAPADNE JÍT NA TUHLE POLITICKO/RASISTICKOU ZRŮDNOST DO KINA. Raději si počkejte, až to bude někde na streamu (kde můžete během filmu vyžehlit, souložit nebo dát WR v Subway Surferu), vizuálně je to hnusná rutinní CGI (kde CGI vypadá o více než řád hůř jak v prvních Transformerech od Baye), nenápadná, nudná, rasistická agitka ... nedělám si prdel, bílí se tu objevují jen v rolích absolutních dementů a uzurpátorů, kteří parazitují na inteligenci a zkušenostech černých či ostatních minorit, samozřejmě nechybí haha-hláška "White people love that shit". Rutinér Caple se strašně snaží napodobit Bayovu režii, ale selhává ve všech ohledech ... u filmu se (v případě, že nejste rasista) budete nudit a přát si, ať už to prosím skončí ... ale podle všeho tahle píčovina snad bude finanční propadák. Kdyby alespoň hlavní postavy byly zajímavé/vtipné/sympatické (nehledě na barvu kůže, pokud vím, tak je v Hollywoodu spousta talentovaných černých/latino herců), tak je to hned o něčem jiném ... ale na to se tu taky bohužel z vysoka sralo : / Absolutně nechápu moderní trend, kdy se pomocí wannabe blockbusterů místo toho, aby se tvůrci snažili o blbou akční jízdu, která má bavit, tak se raději snaží prodat svou zvrácenou "mesydž" ... jděte s tím už fakt do prdele.

plakát

Citadel (2023) (seriál) 

Milovníci papundeklového televizního vizuálu a filleroidně (čti nudně) ukecaných epizod budou tenhle seriál nenávidět. Ostatní, co mají rádi svižnost bez zbytečného vykecávání si seriál užijí ... hvězdička dolů za klišoidní scénář a nezáživnou poslední epizodu.

plakát

Rychle a zběsile 10 (2023) 

Když se člověk smíří s faktem, že ve filmu ABSOLUTNĚ NIC nedává smysl - dva lehké supersporťáky zastaví několik desítek tun vážící náklaďák tak, že se na něj nalepí bokem/šatník Jasona Momoy/Brie Larson, která při svých 40 kilech zmastí několik bitkařů v hospodě (všichni víme, že Brie se psychicky složí jen, když ji někdo pozve na kafe) - tak mu z toho vyjde debilní akční výplach, který mě bavil : ) A slovo "family" ve filmu zazní cca 23x.

plakát

1923 (2022) (seriál) 

Nebýt naprosto zbytečné (pro děj absolutně nepodstatné) a roztahané africké linky, s největší sobeckou, nezodpovědnou a rozmazlenou ultrapizdou Alex (která přebírá cenu za největší piču v dějinách televize po Skyler z Breaking Bad), tak bych šel s hodnocením výš ... jinak je to v podstatě Yellowstone, kde se hodně řeší milostné vztahy, nevím jestli Sheridanovi krachuje manželství, že to tam tak na sílu cpe ... ale v druhé sérce už prosím ne, děkuji.

plakát

Strážci Galaxie: Volume 3 (2023) 

Stal se zázrak ... první Marvelovka od Endgame, která je opravdu dobrá komiksárna, kde prim nehraje politická hyperkorektnost a nejde se na ruku LGBTQHIV+/woke komunitě. Tady prostě jde o to natočit dobrý komiksový film se vším všudy, jsem rád, že Gunn dává Disneymu sbohem a jde z téhle Marvel žumpy ke konkurenci. GotG 3 jsou buďto labutí píseň nebo zažehnutá jiskra pro svět Marvelu ... jenže při pohledu na nadcházející filmy, které veskrze režírují feministické green-deal ultraliberálky, které mají ve své filmografii jen režii konverzačních indie dramat s max. 6místným rozpočtem, to spíš vypadá na ty labutě. Ale Strážce určitě stojí za to vidět, tak nepromarněte šanci!

Ovládací panel
144. nej uživatel Česko
151 bodů