Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (22)

plakát

Ranhojič (2013) 

Film se mi líbil, to musím uznat... líbil sem i tak, že jsem si musela přečíst předlohu... A potom už film ztratil své kouzlo... Jako vážně tam je jediná zmínka o Mary v podobě zrzavých dívek z Anglie??? Škoda... Celé to dlouhé, složité a objevné putování je jen o tom jak si najde holku... Fakt??? Tady se rozhodně předlohy nedrželi...

plakát

Dívka s pomeranči (2009) 

Zajímavý film, který ovšem má jen špetku své hloubky, která je obsažena v knize. Chybí mi tam ta filozofie, která je tipycká pro Gaardera. Je to příjemné romantické drama, které určitě neurazí, ale mě rozhodně ani nenadchne.

plakát

Trollové (2016) 

Divoká, barevná, zpívající a veselá podívaná pro děti, která mě docela bavila...

plakát

Stmívání (2008) 

Myslím, že to je takový mírně lepší romantický film zasluhující maximálně tři hvězdičky. Ničím extra neurazí, ale ani nenadchne. Dávám mu hvězdičku navíc za to, že jsem si kvůli tomu filmu přečetla knihu, která se mi zalíbila.

plakát

Harry Potter a vězeň z Azkabanu (2004) 

konečně film o Harrym který za něco stojí. Byl to vlastně tenhle díl, který mě dovedl do světa Harryho Pottera. Byl úplně první, který jsem viděla, ještě před tím, než jsem otevřela knihy a jsem za to opravdu ráda, protože, kdyby to byl jeden ze dvou předchozích filmů tak ani nemám chuť něco takového číst. Opravdu je tenhle film o úroveň víš než předešlé kousky.

plakát

Harry Potter a Tajemná komnata (2002) 

Na začátek musím podotknout, že knižní předloha tohoto filmu je moje nejmíň oblíbená kniha ze série Harryho Pottera, tudíž jsem ani od filmů nečekala zázraky. Opět povedený rodinný film, ale určitě né žádný zázrak filmového plátna.

plakát

Harry Potter a Kámen mudrců (2001) 

Osobně mi přijde výkon představitele Harryho Pottera dost nepřesvědčivý a kazí mi to celkový dojem z filmu. A příběh je na míle daleko od knižní předlohy. Jinak ale zajímavý rodinný film.

plakát

Má mě rád, nemá mě rád (2010) 

Velice příjemná romantická komedie. Zajímavě poskládaný přiběh, postavy i prostředí s toho dělají podívanou, která není jako z kopíráku... Je na to něco co to odlišuje od té hromady romantických komedii.

plakát

Phineas & Ferb (2007) (seriál) 

Šílená, bláznivá, potrhlá a logiku postrádající pohádka. A já mám ráda šílené, bláznivé, potrhlé a logiku postrádající věci... Když si sednu k televizi tak se chci bavit a tohle zábavné je...