Reklama

Reklama

Phineas & Ferb

(seriál)
Animovaný / Komedie / Rodinný
USA, (2007–2015), 49 h 25 min (Minutáž: 11–45 min)

Hrají:

Vincent Martella, Ashley Tisdale, Thomas Brodie-Sangster, Jeff "Swampy" Marsh, Caroline Rhea, Dan Povenmire, Dee Bradley Baker, Barry Bostwick, Tim Curry (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(222)

Poprvé na DVD uvidíte filmy Nejlínější den v životě a Léto patří nám všem, u kterých se královsky pobavíte. Je letní slunovrat, nejdelší den v roce, a Phineas a Ferb si ho chtějí ještě prodloužit, a tak se rozhodnou, že obletí celý svět, budou sledovat slunce a domů přijedou těsně před soumrakem. „To není možné,“ řekne na to Buford, ale oba neohrožení hrdinové dokáží, že opak je pravdou. A tak začíná cesta, během níž Phineas a Ferb prosviští Tokyo, Himaláje i Paříž. Ve „městě lásky“ by Candace chtěla překvapit Jeremyho, který tu je na dovolené. Dr. Doofenshmirtz zatím zajme Majora Monograma a jediný, kdo ho může zachránit, a překazit tak Doofovi zlomyslné plány, je Perry (alias Agent P.) Ve filmu Nejlínejší den v životě Candace vyděsí zpráva, že její bráchové chtějí strávit den slastným nicneděláním! Perryho navíc překvapí nový vynález doktora Doofenshmirtze. Ať už se Phineas a Ferb honí po celém světě anebo se pouze oddávají lenošení, jedno je jasné... s nimi se člověk nikdy nenudí! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (161)

Mahoney. 

všechny recenze uživatele

Absolútne nechápem ako toto mohlo získať 72%. Asi jedna z najviac nezaživných a stupídných animáckych rozpravok aké som kedy videla. To ani nehovorim o tom ako postavičky vyzerajú. Veď predsa čo vyrastie z detí keď budú pozerať na niekoho kto má trojuholníkový ksicht. Jedna hviezdička za vtákopyska Perryho. ()

avril4234 

všechny recenze uživatele

Síce som videla len zopár častí, vôbec ma to nezaujalo. Ja animáky takéhoto typu, kde je hlavnou myšlienkou len vystrájanie bláznovstiev proste neznášam. A navyše aj postavy vyzerajú strašne. Pre mňa je to strašne stupídne a nemorálne a pre malé deti nevhodné. Naviac to, že každý "geniálny" plán Phineasa a Ferba vždy vyjde a nikdy sa Candy nepodarí ich prezradiť mame, mi príde ako ďalšie mínus, pretože si nemyslím, že rodičia by o tom nemali vedieť a že je to úplne normálne. To proste z môjho pohľadu nieje pre deti, nemá to žiadnu morálku a to ja zas na animákoch neznášam, i keď je pravda, že Phineas a Ferb je len jeden z veľmi mála animákov bez morálky, čím je výnimočný a zrejme aj preto taký populárny. Pre mňa však nie. Som zastánca klasických výchovných animákov, medzi ktoré Phineas a Ferb nepatrí. Dám mu však aspoň 1 * za vtákopyska Perryho, ktorý je ešte celkom sympatický a aj za smoliarku Candy, ktorej mi je vždy ľúto. Disney sa strašne kazí... :´( ()

Reklama

Lyx 

všechny recenze uživatele

Tak túto dokonalosť som pozeral ako malý fagan a úplne som ju zbožňoval. Teraz však tomu nie je inak! Videná každá jedna epizóda tohto masterpieceu. Najprv v češtine na Disney Channel a potom aj v origináli-angličtine. Veľmi sympatické "kockaté" hlavy, ich vynálezy prepracované, pekne príbehovo spracované, vtákopysk Perry je vtákopyskom Perrym, všetko klape ako má a ja som sa snáď ani pri jednej epizóde nenudil. Doporučujem! Moje hodnotenie: 100% ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Místy trochu tupé, animace příšerná (i když musím ocenit Phineasovu trojúhelníkovou hlavu - kdyby to bylo výtvarně více do umění a chtělo to mít nějakou hloubku místo pastelových barviček, kam se člověk podívá, bylo by to o hvězdu výš rovnou) a celé je to zkrátka Disneyovské. Co mě drží od toho, dát odpad! je, že to vlastně AŽ TAK tupě Disneyovské vlastně není... Ptakopysk je geniálně napsaná postava se vším všudy, je to svižné a v těch skoro třiceti minutách se najde klidně až na pět celkem vtipných scének. Takže - kdyby každý díl nebyl prakticky úplně Pokémonovksy stejný, možná bych se přiklonil i ke čtyřem... ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Jede to na stále stejně vlně (jak už tak u seriálů bývá), ale mě to prostě baví. Jde především o to, že si to dělá skvělou srandu ze všech možných filmů, kde vystupují geniální zločinci, tajní agenti a tak. A protože jsou tvůrci očividně inteligentní, tak nám servírují jeden vtip lepší než druhý. Na odreagování a pobavení dokonalá záležitost. 90% ()

Galerie (219)

Zajímavosti (22)

  • Znelku k seriálu nahrala americká pop-punková kapela Bowling For Soup. (GTS_PUNK)
  • Kvůli počátečnímu nezájmu kanálu Disney se show uchytila na jejich stanici až o 16 let později. (Elbarto08)

Reklama

Reklama