Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Akční

Recenze (21)

plakát

Sestra (2018) 

Nejedná se o úplně typický hororový počin roku (,kterým byl třeba minulý rok jednoznačně film "TO"), ale i tak jsem byl poměrně dost spokojený. Kladným bodem filmu bylo, že ačkoliv se odehrával víceméně na jednom místě, tak nechyběla nouze o napětí ani "lekačky". Démonická jeptiška dokázala i po několika záběrech vylekat nejednoho diváka v kině. Dějově jsem byl také poměrně spokojený, proto 96 minut uteklo aniž bych se jedinkrát koukl na hodinky. A jako největší klad celého filmu, jakožto veliký milovník této série hororů, hodnotím závěrečnou dějovou návaznost na snímek "V zajetí démonů". Jediné, co mi ve filmu nesedlo bylo až poměrně "přepleskané" využívání počítačových efektů hraničících se žánrem fantasy. Za mě filmu dávám 75 %.

plakát

U nás na farmě (2004) 

Velmi krásný animovaný film pro deštivý večer. Nadchne, pobaví a s příjemným a okouzlujícím českým dabingem v hlavní roli například Gábiny Osvaldové nebo Petra Olivy, zahřeje na duši. Doporučuji a hodnotím 5*!

plakát

V hlavě (2015) 

Jedna z nejlepších animovaných pohádek, co jsem kdy viděl. Příběh sestaven na velmi důležitých životních etapách, kterými si všichni, ať chceme nebo nechceme, procházíme. Velmi dobře propracovaný příběh, excelentní český dabing a to vše zabalené v obálce Walt Disney a Pixar. Jen tak dál. 5*

plakát

Báječná léta pod psa (1997) 

Jeden z nejlepších filmů natočených podle knížky. Hodnotím 5 hvězdičkami herecké výkony, pěkně sestavený příběh i téměř děj podle knihy. Rozhodně doporučuji!

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

Nejvíc očekávaný díl Harryho Pottera, který se jako všechny ostatní díly povedl naprosto na jedničku!! Velkolepé finále mezi stranou temna propletené jednotlivými souboji, ale i trochou humoru. Bezchybně ztvárněné Snapeovi vzpomínky, při kterých nejednomu z fanoušků Potterovské série steče pár slz a spoustu dalšího najdete v tomto jedinečném filmu, který nemůže mít jiné ohodnocení než pěti * !!

plakát

10 pravidel jak sbalit holku (2014) 

Na tento film se kdykoliv rád podívám. Velmi pěkná, dějem jednoduchá komedie, která nikoho neurazí, ale naopak spoustu diváků rozesměje až k slzám. Příběh o klukovi, který nemůžu dostat holku, kterou miluje je téměř v každém druhém filmu, ale když se objeví vydavatel úspěšných knih s pravidly, jak tomuto problému čelit, vznikne rázem velmi pěkná, vtipná a místy i dojemná podívaná. Herecké obsazení sází jak na mladé talenty, kterými jsou bezpochyby Matouš Ruml, Kristína Svarinská, Jakub Prachař nebo Jan Dolanský, tak i na ostřílené herecké esa jako Miroslava Donutila nebo Ladislava Županiče. Celkově film hodnotím 4 hvězdičkami a velmi Všem doporučuji neváhat a zajít na tento film do kina!

plakát

Taxi 4 (2007) 

Ačkoliv je už tohle 4. díl série o taxikáři Danielovi, velmi se povedl a patří k nejlepším komediím, co jsem kdy viděl. Děj filmu je dobrý a není ani nijak náročný. Herecké obsazení stejné jako v předchozích dílech. Nejlépe však hodnotím komisaře Giberta, který ať řekne cokoliv vždycky přijde výbuch smíchu, který jen tak neustává. Samozřejmě, že i Samy Naceri jako Daniel stále přidává tomuto snímku **, kterým tento film vynáší až na samotný vrchol komedií a zábavy. Pokud se chcete doopravdy pobavit, doporučuji tento film. Je to doopravdy jízda!

plakát

Otec Naděje (2002) (TV film) 

Velmi pěkný film, který dokazuje, že Bud Spencer nemusí rozdávat rány, aby dokázal, že je herecká legenda. Příběh je velice povedený a celkem dobře propracovaný. Ve filmu nechybí napětí, dojemné scény, ale ani vtipné scény. Film se mi opravdu velice líbil, hodnotím 4* . Patří k mým oblíbeným a vřele ho doporučuji!

plakát

Scary Movie 5 (2013) 

Na tento film jsem se velice těšil. Nehodnotím ho jako špatný film, jen myslím, že se do něj mohlo přidat trochu víc. Děj je celkem pěkný, přece jen, jak už jsem psal u hodnocení předchozího dílu, je těžké vymyslet opravdu kvalitní děj, když se mají spojit filmy různých druhů hororů. I když se to v tomto filmu nepovedlo, tak jak v předchozích dílech, stále si myslím, že se dá na tento snímek dívat a že se u něj občas i zasmějete a pobavíte. Herecké obsazení není již tak dobré jako v předchozích dílech, ale např. takový Charlie Sheen by určitě přidal filmu, kdyby v něm hrál déle než 5 minut na začátku. Hodnotím 3* a obdivuji, že tento film ještě vznikl a doporučuji lidem, který jsou sérii scary movie věrní, aby se na něj alespoň jednou podívali.

plakát

Scary Movie 3 (2003) 

Nejlepší díl série scary movie. Děj je velmi dobrý, což musí uznat snad každý, že je velmi těžké vytvořit parodii s tak kvalitním dějem jako má právě tato. Ve filmu se opět vystřídá veliké množství skvělý herců jako jsou např. Charlie Sheen, Anna Faris, Queen Latifah a nebo Leslie Nielsen jako prezident a další... Film mi velice pobavil a rád se na něj kdykoliv podívám. Hodnotím 4* jako velmi dobře zpracovanou parodii.