Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná hororová parodie Scary Movie se vrací zpět. Po bratrech Wayansových se režie ujala legenda bláznivých komedií David Zucker (Bláznivá střela, Bláznivá střela 2, Připoutejte se, prosím!). V tomto díle (parodující především kultovní horor Kruh a slavný Matrix) musí Cindy prozkoumat tajemné kruhy v obilí a ještě tajemnější videokazety. Při svém pátrání se setkává s tajemným Orpheem, který ji vysvětlí, že ona je vyvolená a musí pomoci prezidentovi překazit invazi mimozemšťanů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (582)

Slarque 

všechny recenze uživatele

S prvními dvěma díly to nemá mnoho společného (hlavní hrdinku alespoň odbarvili), ale vzhledem ke kvalitě dvojky je to dobře. Parodie na 8 Mile se do filmu moc nehodila a navíc obsahovala jediný opravdu povedený fórek, čímž na začátku docela zbytečně zdržovala. Jinak celkem slušný průměr asi na úrovni jedničky – od Zuckera jsem ale čekal trochu víc. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Oproti dvoum předešlým dílům je tento díl skvostný.Máme tu závan HODNĚ staré školy,ale tu já vždycky miloval(Zucker je prostě bůh).Z pomyslné herecké rakve byli vykopány taková esa jako Charlie Sheen,Leslie Nielsen a pamela Andersonnn a na plátně to jimi jen jiskří.Pobavil mě hlavně Sheen,který Gibsona nádherně parodoval.Dobré i parodie na filmy(tentokrát dobrý výběr filmů).Hlavně parodie na Znamení 8 mile byli vypečené.Prostě nejlepší Scary Movie. ()

Reklama

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Jasně, je to trochu odvar, ale pořád ještě mi to přišlo velmi zábavné - třeba setkání prezidenta s mimozemšťany. Lesslie Nielsen je tentokrát vtipný, a to se mu už hezkých pár let nestalo. UPDATE PROSINEC 2014: Ta baterie vtipů je neuvěřitelná. Jasně, některý jsou slabší, ale v jedné scéně jich je běžně i šest a z toho už si člověk něco vybere. Třeba momenty s Michaelem Jacksonem, co se chce přitulit ("a nemusíš si brát pyžamo") nebo s Nielsenem, co předává ceny matky Terezy s houpací hlavou ("a mají kovové zuby! Jako naše postižené deti!"), u toho jsem řval smíchy. K tomu si jde přičíst i to, že tvůrci totálně kašlou na nějakou politickou korektnost, což ctilo i černé (!) bratry Wyensovy, kteří dělali první dva díly. Fóry na indiány, na černochy, na bělochy, na mimozemšťany.... ()

sharky 

všechny recenze uživatele

70% (zucker je mému srdci moc blízký na to, abych to mohl zaokrouhlit dolů) žádný z jeho příznivců by si SM3 neměl nechat ujít, ale kvality bláznivě střely to přecejen nedosahuje. u úvodu s pamelou a u architekta v majáku jsem smíchy padal z postele, president nielsen a umírající denise richards jsou taky za 5*, zbytek už se bohužel tolik nepovedl, ale ve kterém jiném filmu uvidíte společně nielsena a sheena. navíc scény parodující kruh a znamení jsou natočeny monohem strašidelněji než většina dnešních hororů;) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Paródia - žartovná, komická, výsmešná obmena, napodobenina vážneho umeleckého diela. Túto definíciu zo slovníka cudzích slov "Scary Movie 3" spĺňa do posledneho písmena. Preto jej aj prideľujem aspoň tú jednu hviezdičku. Lenže pre mňa, ako obdivovateľa horrorových filmov, je celá táto séria skoro až urážajúca záležitosť. Nedokážem sa baviť pri primitívnom zosmiešňovaní scén, ktoré pokladám za klasiku horrorového filmu. Verím však, že pre ojebákovaných puberťákov, s ktorými lomcujú nevybité sexuálne pudy, je to parádna zábava. * ()

Galerie (26)

Zajímavosti (33)

  • Celosvětová premiéra proběhla 20. října 2003 v Los Angeles. (Varan)
  • V závěru, když Cindy (Anna Faris) a George (Simon Rex) odjíždějí ze svatby, zapomenou Codyho (Drew Mikuska). Ten za nimi běží, ale v zadním okně není vidět. (Scelleton)
  • Ve scéně, kdy Becca (Pamela Anderson) zavírá ledničku, je vedle ledničky rozmotaná role kuchyňských papírových utěrek. Poté, co lednici zavře, je role v původním stavu. (AngelusCZ)

Související novinky

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Reklama

Reklama