Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Dokumentární

Recenze (2 439)

plakát

Oppenheimer (2023) 

Neviděl jsem ihned jako všichni ostatní... neviděl jsem v IMAXu jako všichni ostatní... nebyl jsem spokojen jako všichni ostatní. Dost tuctové životopisné drama. Nejslabší Nolan.

plakát

Zabijáci rozkvetlého měsíce (2023) 

Vlastně typický Scorsese, když jej nikdo nehlídá. První půlhodina osvěžující náhled na úplně neznámé kapitoly dějin, pak příšerná rozbředlá táhlá nuda s šíleně televizním lookem. Kolik že to stálo ? 200 mega babek ? Ahaaa.... Není to špatný, ale Sheridan ve Wind River nebo 1883 a 1923 ukázal daleko lépe. To samé bravůrní Až na krev...

plakát

Nech svět světem (2023) 

Celkem zajímavý kousek na Netflix produkci - velmi civilní, promyšlený, bez divokých přeletů kamer a střihů.. Celkem i vyzněním podobný jako lonský K zemi hled. Jen teda samozřejmě úplně bez humoru.

plakát

Hra na oliheň: Výzva (2023) (pořad) 

Když pominu fakt že je to celé moc uhlazené a od crew nejsou téměř žádné podpásovky, jsou největší průser poslední dvě hry, které jsou jen o náhodě. Úplně zabitý 9 a 10 díl.

plakát

Pearl (2022) 

Úplně jiná disciplína než X. Závěrečná půlhodina je mazec i pro fandy nejvíce otrlých fandů Texasského masakru. Těším se na MaXXXine.

plakát

Perinbaba a dva světy (2023) 

Vlastně daleko lepší než jsem se bál že to bude. A vyčítat Jakubiskovi blikající světýlka, divné přelety kamery okolo a juchání .. ?

plakát

65 (2023) 

Jak může nudit 90min sci-fi s dinosaury ? No jde to těžce, ale pánové Beck, Woods a Driver dělají co se dá.

plakát

Napoleon (2023) 

Už to úplně není ono jako u 1492 či Gladiátora. Chladnou modrou má blízko k Poslednímu souboji a stejně jako u něj je znát často použitý digitál místo těch kup lidí, věcí .. Příliš zkratkovité a vlastně se hodně těším na directors cut, kde snad víc prostoru dostane zajímavý vztah Josefíny s Napoleonovou matkou a třeba se víc rozvede tažení do Ruska a snad i to , co bylo po Waterloo a častěji uvidím skvělého Wellingtona .. no takhle si sním ... Snad delší verze pomůže filmu podobně jako se tak stalo u Království nebeského a Robina Hooda.

plakát

Přišla v noci (2023) 

Dlouhé tak akorát. Zajímavý konec nevadí.

plakát

Zabiják (2023) 

No pěkné honimirske cvičení, ale dobrý to není. Mazej z netflixu ..