Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (12)

plakát

Hra na oliheň: Výzva (2023) (pořad) 

Vydržel jsem díl a půl cca. A bohatě stačilo. Nuda, nuda, táhne se to jako med....

plakát

Tajemství staré bambitky 2 (2022) 

Jednička měla švih, vtip, hezké písničky, ale hlavně pohádkovost. Tohle všechno mě v pokračování chybělo. Možná jsem měl veliká očekávání. Ferenc a Lorenc dějem tak nějak proplouvali a nic z toho. Jeden by od nich čekal NĚCO, ale kopírka prvního dílu. Za mě nevyužitý potenciál Vladyky s Lábusem. Druhý den jsem ani  už nevěděl o čem to vlastně bylo. Dvě hvězdy za Kubařovou a malou princeznu. Jinak prostě slabota

plakát

Jak si nevzít princeznu (2021) (TV film) 

Vůbec ne špatná pohádka. Jasně, vykrádání cestování časem, změny minulosti. Jenže pořád je to pohádka pro děti. Dobré obsazení. Pro mě ale od půlky ztráta tempa a nějak už jsem se začal těšit na konec. Přesto za mě jedna z těch lepších pohádek za poslední domu. Tři hvězdy za pohádku a ta čtvrtá za Aničku Fialovou a její uvěřitelnou princeznu.

plakát

Láska a příšery (2020) 

Nenadchne, neurazí. Vykrádačka všeho možného. Celkem pohodová oddechovka, na kterou si za pár dní už nevzpomenu.

plakát

Thunder Force (2021) 

Solidní začátek a pak se to celý táhne jako med. Pár dobrých vtipných scének. Proto dvě hvězdy za každou jedna. Nemyslím si, že bych si na tohle ještě kdy vzpomněl.

plakát

Ochránci (2017) odpad!

Nabízí se otázka: Kde udělali soudruzi z Ruska chybu? Nejspíš už v tom, že se do toho projektu vůbec pouštěli. Vykradená americká produkce, upravená pro ruského diváka, je pro zbytek světa těžko k pochopení. Zábava začala ve chvíli, kdy jsem si začal tipovat, ze kterého filmu je která scéna vykradená. Peníze na to soudruzi evidentně měli, ale výsledek je veliká katastrofa. Děj nemá cenu popisovat. Chtěl jsem dát rusákům šanci, ale naprostá ztráta času. Jestli to celé, ale mysleli jako parodii, jsem ochotný jim nějakou hvězdu v hodnocení dát. Takhle jasnej odpad.

plakát

Metanol (2018) (TV film) 

Počkám na druhý díl- Zatím jedna velká nuda a zklamání.

plakát

Po strništi bos (2017) 

Neurazil? Asi ne. Nadchnul? Zcela jistě ne. Film o kterém za pár dní ani nevzdechnu. Pro mě jistě nejslabší dílo pánů S+S (těžká konkurence snad už jenom TŘI BRATŘI) O čem to jako mělo být? Příběh rozsekanej, scény jakoby bez pointy, stopáž vzhledem k tomu všemu strašně dlouhá. Od všech výborně zahraný. Jenže co naplat, když je slabej scénář, můžou dělat co chtěji a stejně ten film nevylepšej. Někde se stala chyba a to kouzlo "Svěráků" přestalo fungovat. Jestli by to takhle mělo pokračovat, tak jen doufám, že tenhle jejich společný film by, už ten VÁŽNĚ POSLEDNÍ.

plakát

Rudý kapitán (2016) 

Jak začít. Po dlouhé době film z naší (ko)produkce, který mě nadchnul. Dokonce tak, že mě stálo za to ho ohodnotit zde. Atmosféra plná napětí, devadesátá léta jako v reálu. Tu dobu si pamatuju a film mě tam vtáhnul od začátku až do konce. Jistě, není 100% dokonalý. Má zápory a pro někoho hodně. Já je jenom tolik asi nechtěl vnímat. Nevadil mě Suchánek ani Kaiser, nebo dabing. Nevadilo mě ani pseudo akční nahánění po nádraží. Užil sem si kino. Možná ho diváci co zažili devadesátky ocení víc, než ostatní. Každopádně díky tvůrcům.

plakát

Černý přízrak (1986) 

Nostalgická srdcovka. VHS osmá kopie s dabingem jednoho člověka před mnoha a mnoha lety. Tenkrát super, dneska spíš lehká oddychovka co leccos připomene :-D jenom je to už znát, jak je to dávno. Ta kára je pořád pecka. Jen mě napadá, jak by se asi dalo natočit dneska.