Reklama

Reklama

VOD (1)

Drž se pro lásku. Připravte se na smích a slzy. Marley Corbett (Kate Hudson) je mladá, krásná, divoká a zábavná slečna, má ale strach si pouštět lásku blízko k tělu. Ačkoli je zvyklá brát všechny nesnáze s humorem, návštěva lékaře (Gael Garcia Bernal), její život zásadně změní. Oba jsou vtažení do dobrodružství vzájemného poznání, které jim pomůže odkrýt věci které nepovažovali za možné. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (131)

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

WTF? Bernala mám celkem rád, ale v posledních dvou filmech celkem přestřelil (Letters for Julia a tohle). Hudson je tady opět ve své typické roli - to by zas až tak nevadilo. Co ovšem vadí je, že tohle je hybrid různých žánrů a z žádného jejich pohledu tenhle film nefunguje (na komedii málo vtipné, romantika nefunguje a na drama málo dramatické...) Takže nejlepší na celém filmu je Little Bit of Heaven - čili Peter Dinklage... ()

Tred2 

všechny recenze uživatele

Imo podhodnocené. Taková dámska verze 50/50 s o něco méně charizmatickými herci a trošku slabším koncem. Některé momenty byly možná trošku mimo, ale i tak má film určitě co nabídnout. Možná kompletní rozdílnost postav může způsobovat problémy s empatií. Každopádně když přihlédnu některým povedeným "hlodům" (jako je první setkání s Whoopi), tak na 4 skončím celkem bez problému. ()

Reklama

HaniRM 

všechny recenze uživatele

No, oh my Whoopi! To byl nejhorší film, co jsem za poslední dobu viděla a nechápu, jak jsem mohla vydržet tu hodinu a půl téhle "romantické komedie" na motivy sexu ve městě a restless? Malá Goldie, ač už nalíčená "jsem přirozeně krásná" nebo "halooo umírám" vypadala celou dobu jako zmoklý pudl. Celou dobu jsem čekala, že dojde k nějakému zlomu a film bude aspoň trochu vtipný/poučný/whatever ... Hvězdička za pár vteřinových světlých míst ... ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Moc hezká "romantika s rakovinou" se kromě vztahu dvou dospělých, úspěšných lidiček samozřejmě potýká i s fatální diagnózou, která živelnou, ne(u)vázanou sympaťandu zasáhne z čistého nebe. Nicméně výborná Kate Hudson se s jiskrou a nezlomená rozhodne důstojně dožít a ještě urovnat vztahy se svými přáteli i rodiči. Přestože na slzičky v nevyhnutelném konci útočí, na pilu příliš netlačí. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Nesnáším filmy o umírajících lidech. Nesnáším, když mě film donutí brečet jako želva. A že se to A little bit of heaven povedlo celých posledních třicet minut. Kate je mi stále nesympatická, ale ten doktor G. byl výborný. Kathy Bates dokazuje, že není herců malých rolí. No a celé je to... takové melancholicky depresivní a jakože komické (ale není). Zmiňovaná Listopadová romance se mi líbila proste mnohem víc. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama