Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Pohádka

Recenze (23)

plakát

Gilmorova děvčata: Rok v životě (2016) (seriál) 

Na gilmorkách jsem vyrostla. O to víc jsem se těšila, jak dopadnou "dospělé" díly, ale bohužel to pro mě bylo trochu zklamání. Chyběl tomu ten jejich rychlý spád, šmrnc... a chyběla tomu Sukie. Měla jsem pocit, že Lorelai hraje jiná herečka, z Rory se stala lehká děva bez vlastního stylu a zásad, nepochopitelně závislá na Loganovi. Tolik zmiňovaný muzikál tam byl zařazený asi omylem, stejně jako poslední výstup Brigády života a smrti. Gilmorova děvčata jsem začala poznávat až v druhé polovině posledního dílu, takže škoda, že to nebyl díl první - ostatní díly na mě byly dlouhé...tzn. že mě nudily.

plakát

Lemony Snicket: Řada nešťastných příhod (2004) 

Adamsovic rodinka+Tim Burton=Řada nešťastných náhod. Výborný herecký výkon Jima Carreyho a Maryl Streepové, oba měli dobře napsané postavy. Pokud jste zastánci černého humoru, bude se vám to zaručeně líbit.

plakát

Banditi (2001) 

Ze začátku to vypadá na pěknou akční komedii, ale asi po půl hodině příběh stagnuje a chybí mu švih.

plakát

Absolventka (2009) 

Kdo zažil, naprosto soucítí s Alexis a připomene si příšerné otázky personalistů u pohovoru :-) Pro ostatní průměrná romantická komedie.

plakát

Zlodějka knih (2013) 

Citlivě zasazený děj postavy děvčete Liesel do druhé světové války se špetkou humoru: ,,Náhodou, byla to nejlepší polévka, co jsem kdy zvracel."

plakát

Věčný svit neposkvrněné mysli (2004) 

Nedokázala jsem si Jima Carreyho představit ve vážnější roli než Blbý a blbější, ale tenhle film je toho důkazem. Jakoby si vyměnili charakter s Kate Winslet. která tady hraje naprostého blázna, v dobrém slova smyslu. Ale musíte na to koukat od začátku do konce, třeba i dvakrát, jinak to nepochopíte :-)

plakát

Univerzální uklízečka (2005) 

Černá komedie s nadsázkou, kde si hlavní roli nenápadně převzala Maggie Smith, oproti ní je R. Atkinson hodně v pozadí. Její nevinný výraz "při uklízení" nemá chybu!

plakát

Flipping Vegas (2011) (pořad) odpad!

Scott je namyšlený developer, který celou dobu řve na podřízené, kteří všechno odmakají za něj. A k tomu mu pomáhá jeho žena, která sežrala všechnu moudrost světa a tvrdí o sobě, že je nejlepší designerka v LV.

plakát

Nové bydlení (2007) (pořad) odpad!

Stěhování z paneláku do paneláku - co je na tom tak zajímavého, jsem nepochopila.

plakát

Nákupní maniačky (2013) (pořad) odpad!

Nesmyslné prohlížení šatníků cizími lidmi, běh v nákupním centru, když se snaží sehnat stejný odstín saka, kabelky, bot..a nakonec jim stejně zbyde 250 euro, za které si nakoupí drahou dekorativní kosmetiku, kterou stejně neumí používat.