Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (9)

Pán času

Pán času (2005)

Naplno využité téma cestování v čase. Ano seriál má některé slabší díly, který seriál běžící déle jak 3 série je nemá? Snad s výjimkou Battlestar Galacticy. Všechny klíčové epizody jsou zpracovány skvěle. A seriál má stále, co nabídnout. Téma je v podstatě neomezené. Kdybychom se dočkali 10. série, nepřekvapilo by mě to. (psáno na začátku probíhající 8. řady) Narozdíl například od SG1, téměř každá nová postava je mi sympatická, je kladen velký důraz na obsazení. Doporučuji každému fanouškovi SCIFI.

Hranice nemožného

Hranice nemožného (2008)

Skutečně je nemožné nemožné? Výborný námět, kterému člověk chce místy uvěřit. Známe případy z historie, kdy géniové překonali svou dobu. Jules Verne - téměř vše co napsal, se stalo realitou nebo Leonardo da Vinci, co je dnes scifi, může být za pár desetiletí skutečností. Pamatujte na Clarkovo pravidlo vztahující se na souputníky a kolegy: 1. To není možné! 2. Asi by to bylo možné, ale prakticky k ničemu ... 3. Vždycky jsem říkal, že je to skvělý nápad!!! Mimo výborný námět a je potřeba ocenit scénáristy, kteří dosahují toho, že ani po 3 sezonách se člověk nenudí a stále ho něco překvapí. Ač se to nemusí na první pohled zdát, téměř vše tu má hlubší smysl a postupně do sebe zapadá, stačí vytrvat..

Kauzy z Bostonu

Kauzy z Bostonu (2004)

U tohoto seriálu se pokaždé nejvíce těším na to co zase Alan a Denny provedou. Některé žaloby proti Dennymu a způsoby kterými Alan vybruslí ze zdánlivě prohraného případu vždy překvapí. Hodně hlášek, které jsem tu slyšel mě doslava "srolovaly pod stůl" smíchy. Například Denny postřelí chlápak co ohrožoval Alana střelnou zbraní. Vyšetřující dektiv se ptá Dennyho: "Měl jste pocit, že chce vystřelit?" A Denny suše odvětí: "Ne proč bych na to čekal."