Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný
  • Dokumentární

Recenze (151)

plakát

Krásná paní ševcová (1973) (TV film) 

Skvělá komedie. A Eliška Balzerová je v hlavní roli prostě vynikající. Skvělé herecké výkony podali také Josef Somr a  Vladimír Menšík.

plakát

Šťastný a veselý vrátného Metelky (1982) (TV film) 

Shlédl jsem před malou chvílí. Skvělá televizní komedie v hlavní roli s Vladimírem Menšíkem. Téma ze života. Skvělé herecké výkony. Ještě, že existuje ČT3. Dávám plný počet bodů.

plakát

Pan Tau (1971) (seriál) 

Jeden z nejlepších seriálů všech dob.

plakát

Instalatér z Tuchlovic (2016) 

Průměrná česká komedie. Ovšem Jakub Kohák mě herecky velmi překvapil. Žádné přehrávaní ani trapný humor z reklam. Ta role se mu povedla na výbornou. 50%

plakát

Impresionisté (2006) (seriál) 

Skvělý seriál. V hlavní roli Claude Monet. Okouzlující. Geniální. 90%

plakát

8 hlav šílenství (2017) 

Velice průměrný film, který zachraňuje pouze geniální hudba Vladivojny La Chii a herecké výkony Anety Langerové a Pavla Zedníčka. A to je asi vše. Jinak nehorázná slátanina, guláš, mišmaš. Jak tento tzv. umělecký paskvil vůbec nazvat? Asi nijak. Četl jsem dílo Anny Barkovové, které má jasný filozofický přesah. A poté jsem šel do kina na tento film. Pro mě veliké zklamaní. Tři hvězdy: za hudbu, za herecký výkon Anety, Za herecký výkon Pavla Zedníčka. Těch 52% je tak akorát.

plakát

Lemmy Forever (2010) 

Ano. 100%. Lemmy je nesmrtelná legenda. Vždy ho budu poslouchat.

plakát

Melodie mého srdce (2007) 

Tenhle film byl pro mě srdeční záležitostí letošních vánoc. Silný příběh. Výborná hudba. Chytne vás za srdce. Pokud ovšem ještě nějaké vůbec máte. 90%