Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Matrix

Matrix (1999)

Vedle dvojky Terminátora stojí tenhle klenot, který je stejně neokoukatelný jako jeho mechanický kolega. Potvrzuju to já a mrq, když jsme na to koukali každý týden v pátek večer během prvního roku po jeho vydání. A nenudilo. A nebude. To nejde!

28 dní poté

28 dní poté (2002)

Výtečná hudba, prázdný Londýn a Cillian. Tak vznikla má závislot na postapo survival filmech. A když se k tomu přidájí pseudozombie tak to je laskomina k pohledání. Není to dokonalý film, ale pro mě to byl dokonalý zážitek.

Maverick

Maverick (1994)

Vynikající mix humoru, akce a bezchybného herectví všech zůčastněných. Kdo se u toho nepobaví, měl by se nad sebou vážně zamyslet. Srdcovka z dob, kdy jsem na televizi mohl koukat jen když nikdo nebyl doma.

12 opic

12 opic (1995)

Natočit film, který je tak dokonale depresivní, že vám to nedá a kouknete se na něj znovu, aby jste si ten pocit vyvrátili. A on nezmizí a ještě se prohloubí, ale vy máte přesto pocit, že to chápete a že to prostě jinak nemělo být. Takto na mě zapůsobil tento film po jeho dokoukání a nikdy mě to už nepustilo.

Terminátor 2: Den zúčtování

Terminátor 2: Den zúčtování (1991)

BEST ACTION MOVIE EVER! Co dodat? Můžete to sledovat každý den sedm dní v týdnu 30 dní v měsící každý měsíc po celý rok a vůbec nic se na tom nezmění. BEST ACTION MOVIE EVER!

Pařba ve Vegas

Pařba ve Vegas (2009)

Už jsem se vzpamatoval=D. Je to nářez. Pro chlapíky jako já, kteří měli svatbu za rohem povinnost nade vše.

Odplata

Odplata (1999)

Když jsem to poprvé viděl na HBO, tak jsem tušil, že koukám na jeden z nej filmů v mém životě. Ale to jsem opravdu nečekal, že to je vlastně film předělaný a původní námět spatří světlo světa až o sedm let později. Když jsem se ale na Helgelandův Straight up dokoukal, uvědomil jsem si, že prestože je to film dobrý, na původní Odplatu to nemá. Nevím proč. Koukněte a posuďte sami.

Cesta do fantazie

Cesta do fantazie (2001)

Také pro mne to bylo první setkání s anime vůbec a už mě to nepustilo. Měli jsme to půjčené s kámošem na víkend z DvD půjčovny a viděli jsme to snad 3x a dodneška jsem to viděl ještě vícekrát a zatím je to pro mne nepřekonaný anime film. 100 a více procent bez keců.

Tenkrát na východě

Tenkrát na východě (2000)

Já prostě můžu mix komedie a westernu no a když do toho přihodíte Jackieho, Owena a skvělý soundtrack tak je o zábavu postaráno. Sice o zábavu v americkém stylu, ale bezchybně zvládnutou a šmrncnutou asijským tajemnem a typickým Jackieho humorem. Díky za takové filmy.