Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Talk show, která ironizuje vše, včetně sebe sama. Moderátorem pořadu je plyšový maňásek Adolfeen, nová hvězda české internetové scény, který si zve známé osobnosti českého showbyznysu a na nikom z nich nenechá nit suchou. (TV Prima Cool)

Recenze (64)

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Vlastně slušná petalice do těch korektních sraček.Mrknul na pár dílů na streamu a Roxtar to tam prostě háže jak s lidma na pivě. Sice je to kratší ,ale líbí se ,že v tom je jistá míra dané situace, kdy se i improvizuje ve slovech. Tohle je fakt nečekaný, vlastně až dobrý. Jednoznačně lepší brát hosty jak Horviho, kterýho nic nerozseká a srandu si dokáže udělat i v soukromém životě.Vlastně na tomhle je to celý postavený .Všichni to vědí, jen se bojí zeptat, že má Krejčíková pořádný kozy a jde se dál. Pak zavoláš Štrúdla a je to. Ten je tam sice už zbytečně navíc, ale chápu, že to někoho uměle vyvolat musíš, což bohužel kazí dojem moderátora, že Adolfík už trochu tápe. Sekvenčně oživení, až bohužel nezjistíš nic nového a jen to má za cíl strefovat se do hostů. Možná trapný,ubohý,ale neotřele hospodsky nalajnovaný .Na Youtube určitě bys to čekal, ale na TV to asi dost lidí nepobere.65% ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Přetrpěl jsem první díl a zkusím i druhej, jen abych se ujistil, že je stejně trapnej a ubohej. A souhlasím s Ojanem - tenhle webovej formát v bedně fungovat nebude. Na netu to fungovat může, cílovka si to třeba sama najde, pustí si několik dílů za sebou a pokud bude řádně zhulena, třeba se i zasměje. Primě šlo o přesun do televize nejspíš proto, aby přitáhla cílovku k primáckejm reklamám. Proč nechávat prachy gůglu, že jo? Jenže cílovka na bednu většinou nečumí, hledá si zábavu na netu. Takže se jim na vysírání v bedně vykašle a "pořad" se po pár tejdnech postupně se přesune do nočního času. Jako výplň toho nočního vysírání, na který nikdo nekouká. Jako různý teleshopingy a donekonečna opakovaný stupidní německý seriály. ()

Reklama

tehol odpad!

všechny recenze uživatele

nevim o co se tvurce pokousel, ale predpokladam, ze neco na styl eric andre show nebo between two ferns. pak by si mozna mel vsimnout, ze strih v tech poradech hraje vyznacnou roli. je to proto, ze humor se musi nacasovat (tedy si pomoci strihem, nebo upravit delivery vtipu tak, aby to fungovalo bez strihu). tedy zjednodusene receno hodi se umet byt vtipny, kdyz chce clovek delat zabavny porad.◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘ ten strih by navic pomohl s tim, vybrat aspon nejake vtipne momenty. asi tezko jde cekat, ze host bude pokazde reagovat bombasticky vtipne, tak jak si to autor asi predstavoval v hlave, ne nadarmo prave zminene show a interview v nich trva minimalni pocet minut.◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘ dalsi veci je, ze u tohoto typu poradu je zoufale potreba self-depreciating prvek anebo byt opravdu totalne nebojacny a jit za hranu jako to delali ve wonder showzen - to by ale vyzadovalo i jisty socialni/politicky/kulturni nadhled, ktery autor ale asi nenjade, kdyz pulka jeho humoru je opakovana snaha zaujmout tim, ze se neboji jeho manasek rict sproste slovo, haha. prave clarence z wonder showzen je pro me idealem manaskoveho humoru, ale staci jakykoli klip a clovek si uvedomi, jak kvalitni to jeho provedeni je a jak intergalakticky vzdaleny od takove urovne je adolfeen. a to uplne v jakemkoli aspektu. a ne tohle o rozpoctu vazne neni. ()

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Spíš bych to nazval "Nečum na to show"! Adolfeen na youtube byl celkem fajn, krátký online gagy měly svou váhu a určitou kvalitu - hlavně vůči tomu prostředí, kde bylo možný videa sledovat. Velkej formát tomu vůbec nesluší, nehodí se k tomu a navíc to ani není vtipný. Jeden díl má jenom cca 20 minut, ale popravdě jsem vydržel 2x5min a naprosto mně to stačilo. Vtipy nejsou vtipný a krátká stopáž ukazuje oproti jiným talkshow, že tady není o čem mluvit... a tady už není o čem psát. ()

Jaroslaf odpad!

všechny recenze uživatele

Tak předně: Ten maňáskový delfín je pro mne ztělesněním chybějícího vkusu, chybějícího smyslu pro humor a urážkou lidské rasy. Že jste si taky občas hráli s maňásky, když jste byli malí? A pitvořili jste se s nimi a dělali blbiny? A nebyla to vlastně taková sranda, a po čase jste si uvědomili, že je to blbost, a že možná nejste tak vtipní jak byste chtěli? Tak DJ Roxtar tyto základní fakta nikdy nepochopil, šel a postavil si na těchto věcech živnost a navíc má o tom k mému zděšení pořad. Když se v pořadu k nenáviděnému defínovi objevil i další strůjce všeho hnusného, pan Novotný mladší, bylo mi jasné, že pořad snaží sestoupit ještě níž než je pomyslné dno. Považuji za své osobní poslání dosáhnout toho aby na Nečum na mě Show opravdu nikdo nečuměl. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama