Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (36)

plakát

Hon (2012) 

Film má dobrou myšlenku, ale nelogické provedení. Žádný pedagog by takhle nemohl jednat, nejprve říct o problému cele vesnici a v podstatě až poté policii a podezřelýmu. Psycholog malé holčičce odpovědi v podstatě nadiktoval. Chtělo to více promyslet.

plakát

Benga v záloze (2010) 

Vřele doporučuji, ale pouze za předpokladu sledování prvních 15 minut a dost. Vypnout, smazat, formátovat disk a konec. Já měl tu smůlu, že vydržel až do konce, v podstatě jsem se modlil, ať už je konec. Neudělejte tu samou chybu!

plakát

Kilo Dva Bravo (2014) 

Zrovna se nacházím v AFG, ale ani tak si nedovedu představit to, co parta chlapů zažila u přehrady. Zachycuje syrovou realitu místních končin, která se souhrou náhod proměnila do pěkného hnusu. Mrazilo mě skoro celý film a velký respekt všem, kteří dělají tuhle práci.

plakát

Ant-Man (2015) 

Dle mého názoru nejslabší Marvelovka vůbec. Občas vtip, občas akce, toť vše, dávám **

plakát

Interview (2014) 

Možná lépe strávený čas než se svou tchýní na kávě, ale jinak naprosto nic. Dvě * dávám jen za krásnou agentku CIA a střílení tankem do vrtulníku, to se opravdu jen tak nevidí. Naprosto za očekáváním.

plakát

Prapor purpurových srdcí (2006) 

Ani nevím jestli můžu hodnotit, jelikož jsem tomu filmu věnoval pouze 23 minut. Každopádně ztráta času.

plakát

Případy 1. oddělení (2014) (seriál) 

Po dlouhé době zase důvod, aby i mladší diváci strávili pár chvil ve společnosti televize. Živě zpracované díly, podložené kvalitními hereckými výkony dávají seriálu šmrnc a spád. Vtáhnou do děje a způsobují, že i já se těším na pondělí :-)

plakát

Kapitán Phillips (2013) 

Vtáhnutí do děje, pocit, že jste s posádkou a hlavním hrdinou. Vydařený příběh, který se skutečně stal.

plakát

Hlavně nezávazně (2011) 

Natalia Portman je jediný důvod, proč jsem se usadil k filmu, od kterého jsem nic nečekal, dostal jsem však ještě méně. Doporučuji všem na usnutí, protože nic jiného se u nudné a nevtipné komedie dělat nedá.

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

Geniální, monstrózní. Peter opět nezklamal a vtáhl diváky do děje od první do poslední minuty. Nádherná příroda a trikové scény jen potvrzují standard, který začal už u LOTRa. Všem fanouškům doporučuji.