Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (20)

plakát

V pasti (2018) 

Nejlepší film pro milovníky hry na slepou bábu.

plakát

Aquaman (2018) 

Nejlepší film pro milovníky vodníků s obřím jídelním příborem.

plakát

Odplata (1999) 

V anotaci se píše: „...Portera podrazí vlastní kumpáni, ukradnou jeho podíl v hodnotě 70 tisíc dolarů a nechají ho napospas smrti...“ Spoiler: Porter se uzdraví, kumpána a spoustu dalších lidí zabije a získává zpět svůj podíl 70 tisíc dolarů. Zdánlivá spravedlnost by dávala smysl pouze v případě, kdyby na začátku Porter s kumpány neokradl gang [Čuovce] o 140 tisic dolárů (1/2 = Porterův podíl z lupu) a nenachali okradené Čuovce „napospas smrti“.

plakát

Malá sokolnice (2016) 

Nejlepší film pro milovníky ženské emancipace v oboru Mongolského sokolnictví.

plakát

Švýcarák (2016) 

Nejlepší film pro milovníky nonstop prdící mrtvoly Harryho Pottera.

plakát

2001: Vesmírná odysea (1968) 

Komentář citovaný od vladi3 k Moje tlustá řecká svatba 2, který mě v kontextu Odyssey baví: „Zabavila som sa vyborne... kto necaka nic svetoborne, len lahku rodinnu komediu a vypne mozog, zabavi sa tiez...“

plakát

Hardcore Henry (2015) 

Pseudoherní, akční nonstop jízda, která je se svým 75x menším rozpočtem (2mil.$) oproti Šílený Max: Zběsilá cesta (150mil.$) zábavnější.

plakát

Humr (2015) 

Bizarní alegorie totalitních režimů, jejich bizarních ideologií a trestů. Jeden systém zde uzákonil lásku za povinnost. Ten druhý ji zcela zakázal..

plakát

Slídil (2014) 

Tento motivační snímek funguje skvěle jako návod pro všechny ty, kteří chtějí kariérně růst. Gyllenhaalovi se daří vystihnout postavu sympatického, mladého, perspektivního muže, jenž díky svému talentu boduje v mediálním průmyslu, jehož českým ekvivalentem by mohly být Televizní noviny na TV Nova, kde možná v prudukci figuruje plejáda podobně sympatických človíčků. Krásné poselství filmu lze tlumočit slovy: Poslouchej své srdce a jdi za svým snem!