Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (37)

plakát

Kronika (2012) 

Pravděpodobně nejméně sympatičtí hrdinové všech dob

plakát

Metoda (2005) 

Scenka "v jadernem krytu" byla na 5*, zbytek bohuzel takovych kvalit nedosahoval. Lepsi 3*.

plakát

Warrior (2011) 

Předvídatelné, americké, klišovité, zbytečně dlouhé, už jsem říkal klišovité? Poslední půl hodinu už to teklo z monitoru div sem nemusel běžet pro hadr...

plakát

Neúplatní (1987) 

Nudné, šíleně se to táhne, bez atmosféry. Film s dobrými herci, kteří ale nemají co hrát. Hudba slabá a nevýrazná. Celé to působí jako předražený televizní film vhodný maximálně na Hallmark.

plakát

Nejlepší z Brooklynu (2009) odpad!

2 hodiny se absolutně nic neděje, všechny postavy neskonale nudné, není jediný důvod se o kteroukoliv z nich zajímat natož ji nějak fandit a ani konec ve stylu filmů Guye Ritchieho prostě nemůže tento propadák zachránit.

plakát

Avatar (2009) 

Americká armáda dovede cestovat vesmírem, ale nepřemůže bandu křováků. Ok...        kvalitní komentář: Thewho18

plakát

Crows Zero (2007) 

Zoufalá nuda, celý film na mě působil jako mizerné anime. Možná dáno tím, že jsem předtím viděl daleko kvalitnější Cromartie High School (i ta hraná verze je lepší počin než CZ), takže mi japonští chuloši nepřišli jako něco nového a neokoukaného. Přidávat hvězdičky jen na základě jména režiséra jako ostatní komentující nehodlám, takže ty 2* jsou ještě štědré.

plakát

Americký táta (2005) (seriál) 

O DOST slabsi nez family guy, at uz postavama (v American Dadovi stoji za zminku akorat Roger a Stan, zatimco ve family guyovi co postava to perla) ci pribehem... ale par lepsich dilu se najde...

plakát

Drsňák (2006) 

az na naprosto uspechanej konec a obcas nevhodnou hudbu solidni snimek