Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Generation Iron

Generation Iron (2013)

Z mého pohledu škoda že takových dokumentů je jak šafránu. Ano vážně fajn podívaná na kterou se kouknu kdykoliv rád znovu, pohled na hvězdy vrcholové kulturistiky i trochu jinak je vážně fajn. Nic méně tomu sportu obětují celý život a já před nimi smekám. Je to pro ně maximální meta a smysl života. Tento sport má své fanoušky a své odpůrce ale svým způsobem asi chápu to proč se snaží hnát to do extrému a "pomyslného" maxima.... za mě maximální hodnocení + h šestá hvězda za Denise a Kaie ;)

Nelítostný souboj

Nelítostný souboj (1995)

Přemýšlím kolikrát jsem tohle filmové dílo vlastně viděl. Ani ta ne zrovna krátká stopáž mi nikdy nezabránila v tom si ho vychutnat tak jako bych ho viděl poprvé a absolutně netušil co vlastně přijde. Jo prostě je to podívaná vymazlená do každého detailu. Nebudu se rozepisovat nemá to cenu filmu bude 20 a já uznala tleskám a v koutku duše říkám a doufám vemte si z tohohle filmu všichni příklad. Tak se to má prostě dělat.

Ant-Man

Ant-Man (2015)

Za Ant-mana děkuji a tleskám. Já jsem hodně spokojen film je vtipnej, svyžnej a hlavně ohromě koukatelnej. Povedené hlášky přijemně zveleno herecké obsazení a pro mě luxusně zvládnutá vizualizace dalo by se říci všeho. Nadšencům komixů vřele doporučuju to by jste neměli minout. A všichni co filmou zábavu nezavrhují to doporučuji také ;)

Gunman: Muž na odstřel

Gunman: Muž na odstřel (2015)

Už je to chvilka co jem tu napsal poslední koment protože teď na filmy nebylo nějak moc času... Ale dnes se to zlomilo a na klidnou letní noc padla volba na Gunmana a byla to volba opravdu výborná!!! Já jsem nadšenej i pře sto že je ve filmu už mnoho viděného a ten závěr nebo ono snad i celej film je takovej průhlednej ale je to koncert. Oku alespoň mému lahodil ve všech směrech! Nádherná Jasmin Trinca které to neuvěřitelně seklo v celém filmu a hlavně na večeři při prvním setkání po osmy letech... A ten její pohled právě tam sem ji zbaštil se vším všudy :-D... Sean Penn pro mě ve fantastické fyzické kondici no jo je to herec a film si to žádá ale i přesto smekám. Jestli někdo váhá zda koukat nebo ne myslím že tenhle film je trefa do černého jak večer nebo při odpolední siestě:)... Pro mě podívaná měsíce :)

96 hodin

96 hodin (2008)

Pro mě od roku 2008 jeden z nejlepších filmů ožná vlastně nejlepší film tohohle stylu. Nemůžu mu nic vytknout a chválím za akci která není prošpikovaná výbuchy a spousty efekty. Bavila mě ta vrcholná surovost a přímost. Prostě takový to jakýpak copak prásk... Zkrámováno a jdem dál... Liam Neeson mě absolutně pobavil a překvapil bohužel od tohohle filmu čekám vždy něco podobného co nepřichází.:) Ale za tohle palec nahoru možná nosit nějakou pokrýtku hlavy tak i smeknu. Fajn biják