Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (27)

plakát

District 9 (2009) 

Po 8 letech jsem si to znovu pustil a skoro nic se nezměnilo - pořád je to brilantní, originální sci-fi, co nepříjemně reflektuje chování a smýšlení dnešního světa...jen je to právě teď ještě aktuálnější.

plakát

Zakázaná zóna (2010) 

Atmosférická,napínavá,vizuálně dech beroucí sci-fi-road movie! ..Kterou zrežíroval,napsal a s kamerou na rameni celou natočil jeden chlápek.. Kterej udělal i všechny CGI efekty na počítači vedle svojí postele!..Díky kombinaci ruční kamery a manipulace s hloubkou pole skoro v každým záběru film působí neuvěřitelně realisticky..Je vidět, že za kamerou nestojí poprvé a záběry jsou prostě krásné..To co dokázal s tak málo penězi si zaslouží obdiv.

plakát

Jak vyrobit vraha (2015) (seriál) 

Absolutní vítězství obsahu nad formou.Tady není moc co hodnotit.

plakát

Podfukáři 2 (2016) 

Ve střižně se ustřihly ze řetězu.Díky čemuž bylo sledování velmi nepříjemný.Pokud si nějaký umírněný epileptik řekl,že ho jeden film nezabije...no,tak už mu ani naprosto nastavený scénář a obrovská dávka štěstí,kterou všichni ve filmu oplývali,nepomohli! PS:To si jako vážně nevšimli,že to z toho kompu vytáhly?

plakát

Věc (1982) 

Znáte ten jak jsou Černoch,Běloch a Věc přivázaný ke gauči?

plakát

Demolice (2015) 

Rozbor snahy Davise C. Mitchella vyrovnat se se smrtí blízkého svým vlastním způsobem,který může být pro diváka ve finále až moc subtilní.Silnější ***.

plakát

Pečovatel (2014) 

Výborný psychothriller,ale spolu s 8MM přidávám do škatulky: "Jednou a dost".

plakát

Saturnin (1994) 

Ty nejlepší hlody se jen letmo přešly nebo zkomolily.Nedostačující adaptace.

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Mé oko "znalce" už z traileru dokázalo přesně na datum premiéry předpovědět,že to bude hrozná slátanina a vůbec..Krom toho,že už na papíře muselo bejt všem jasný,že takhle to prostě fungovat nebude!(né že by to někoho zastavilo) jsem neúspěch připisoval na vrub Affleckově topornosti,průměrnosti jo a znuděnému xichtu.Ten je ale paradoxně asi jedinej důvod proč tomu nedat odpad! Batmana mu ušily na míru a padne mu skvěle! Bohužel ani on,ani hudba od Cimra nevybalancuje výplod toho sprostého komerčního "nápadu". No nic no..tak asi se nám to pokusí vynahradit dredatým Aqua-menem.Kdo se na něj těší?Nikdo?No nevadí,vždyť čím víc hrdinů v jednom filmu tím líp..to ví přece každý!