Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Dokumentární

Recenze (10)

plakát

Poltergeist (2015) 

Celkem se mi to líbilo, ale něco bylo až moc přehnaný. Například ten strom, ten s Poltergeistem přece neměl co dělat. A taky zbytečně moc světelných a digitálních efektů.

plakát

Gympl (2007) 

Prostě ze života no. Strasti studentů, učitelů i rodičů. Pěkná komedie, u které jsem se nejednou zasmála a Jiří Mádl to zahrál skvěle :)

plakát

Nezvratný osud 5 (2011) 

Nápad, že můžou uniknout smrti tím, že zabijí někoho jiného a tak si vlastně vezmou jeho život, je opravdu super :) Jen mi přijde, že to není dotažené do konce. A konec mě celkem dostal. Zjistit, že se to všechno stalo ještě před Nezvratným osudem 1, hmmm :D Tak to asi vypadá, že už další díl nebude. Možná je to tak lepší :)

plakát

Nezvratný osud 4 (2009) 

Úvodní katastrofa na originálním místě se mi líbila. Tento díl už ale není to, co ty předchozí. Jinak jsem nebyla moc spokojená s vyobrazením těch krátkých vizí Nicka (těch, ve kterých viděl způsob/postup úmrtí toho, kdo měl být na řadě), působili moc uměle. Ke konci, když (SPOILER ►) do zbývajících tří u stolu narazil náklaďák, bych klidně uvítala reálnou srážku a ne ty vyobrazené kostry :D (◄ KONEC SPOILERU) Ale na druhou stranu zajímavý nápad :D

plakát

Nezvratný osud 3 (2006) 

Nápad s tím, že ti, co přežili, budou postupně umírat podle toho, jak byli zachyceni na fotkách, je podle mě originální :) Scény jednotlivých smrtí se mi také líbily. Každý ví, že někdy umřít musí, takže Smrti prostě neuteče. To mi připomíná horor s názvem Neutečeš.

plakát

Trestná lavice (2005) 

Mě se prostě tahle komedie strašně líbila a viděla jsem ji už několikrát a určitě si ji ještě někdy pustím :D Další případ toho, kde nakonec dobro (i když vlastně vězni) zvítězí nad zlem (i když vlastně dozorci). Adam Sandler opět nezklamal :)

plakát

Vykoupení z věznice Shawshank (1994) 

Tento film jsem musela okamžitě zařadit mezi své oblíbené! Od začátku až do konce jsem hltala každou minutu filmu a vyvolával ve mě smíšené pocity (nevěděla jsem, jestli mám dřív brečet nebo se radovat). Strašně se mi líbila ta Andyho trpělivost, pečlivost a snaha dostat se ven. Musel mít všechno naprosto promyšlený. Ten pocit, kdyby udělal jen jednu maličkou chybičku a všechno by bylo v háji, jaj :D Dále musím pochválit i skvělý dabing :)

plakát

To (1990) (TV film) 

Jelikož jsem četla knihu od Stephena Kinga, mohu říci, že byla lepší jak film (jak to většinou bývá). Ale ne obsahem, ten je stejný jako v knize, ale spíše jak je to natočeno. Ze začátku se na to dívat dá, ale postupem času jsem se začínala nudit. Bylo by asi lepší natočit spíše seriál, kde by byly zachyceny všechny detaily (například boj s obřím pavoukem na konci a následně jeho smrt), protože ve filmu ho prostě zapíchli a ''finíto'' :D

plakát

Nezvratný osud 2 (2003) 

Ani druhý díl mě nezklamal, možná byl i o něco lepší, než díl první. Naprosto mě dostala ta bouračka na začátku, skvěle natočena, určitě ji mohu zařadit mezi TOP. Skoro o všech smrtích, které hlavní hrdiny potkaly, můžu říct, že byli nečekané (nejdříve si myslíte, že zemřou takhle a takhle a najednou BUM a zemřou úplně jinak :D). K ději ► někomu se ta překombinovanost děje možná nelíbí, ale mě to nevadí, hlavně, že se postupem času všechno vysvětlí a zapadne do sebe :)

plakát

Nezvratný osud (2000) 

Skvělý teenagerovský horor s velmi dobrým nápadem. To, že bude vraždit samotná Smrt, asi nikdo nejdřív nečekal. Vždy, když měl být někdo na řadě, jsem se ''těšila'', jakým asi způsobem zemře. Jen mi možná trošku vadilo to, že například (SPOILER ►), když byl na řadě Tod, tak voda, která vytekla ze záchodu a po které pak uklouzl a spadl do vany, se stáhla zpět. Podle mě by bylo lepší, kdyby tam zůstala, aby bylo lépe vidět, že to byla náhoda :D (◄ KONEC SPOILERU) Jinak herci na to, že byli mladí, hráli slušně :)