Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krimi
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (14)

plakát

Future World (2018) odpad!

Chtěl jsem tomu dát šanci... ale fakt ne. Strašné dialogy, strašný scénář, laciný, blbý.

plakát

Stíny v mlze - Snadné cíle (2024) (epizoda) odpad!

Jak za Majora Zemana - poslouchá štvavou vysílačku, čte zakázanou literaturu vydanou v Západním Německu, roztrhal vlajku Sovětského svazu, Bič boží... resp. volí SPD, nadává na Ukrajince, roztržená vlajka EU, trestní oznámení za příspěvky na sítích = je podezřelý. A prokurátor je málo politicky uvědomělý! Policajt: "Lidi nám začali pěkně začali udávat..."  Ty vole!!!

plakát

To se vysvětlí, soudruzi! - Ostře sledované UFO (2024) (epizoda) 

Za ten konec musím dát čtvrtou hvězdu. Začátek nic moc, ale nakonec to není špatný. Styl natáčení, kamera, hudba ... zajímavý. Je na tom cítit zahraniční spolupráce. Reálie socialismu s důrazem na design 60.-70. let jsou velmi chabé, je to takový mix rádobysocialismu a moderny západu té doby, což vůbec nekoresponduje s wartburgem STB, což je nesmysl (měli Volhy, Lady). Hlavní STBačka vypadá jak Bond girls ze sedmdesátkových bondovek. Ale jako celek to může fungovat, zvlášť pro diváka v Německu.

plakát

Klíč svatého Petra (2023) (TV film) 

Příliš podobností s Andělem Páně tam nevidím. Co mě ale bouchlo na uší je nepodařený dabing sv. Petra, naprosto nevěrohodná princezna, která snad poprvé mluvila před kamerou, dialogy, kde se odehrávaly obraty naprosto nevhodné do pohádky (nikoho nediskriminujeme, nebo co tam bylo). Do první poloviny těžká nuda, až k usnutí. Děti to moc nebavilo. Vodník dobrej.

plakát

Volha - HULIZA (2023) (epizoda) 

První díl jsem neviděl, ale jestli by ještě horší… Vypadá to, že dostatek vulgarity, bizáru, rádoby retra a jakože sexu, je zárukou úspěchu. Jenže, když těm hercům nevěříte, když to celé postrádá atmosféru sedmdesátek, tak to je těžké. A atmosféru to nemá prostě vůbec, někteří herci jen dělají, že hrají a problém bude i scénář. Když si vzpomenu na Svět pod hlavou, tak Volha je jen nepovedený pokus.

plakát

Za trnkovým keřem (1980) 

Ani drama ani komedie, scénář a dialogy dost hrozný a střihač sjetý hašišem, nebo co to tenkrát na Barrandově jelo. Plytké herecké výkony stafáže. V hlavní roli vrtulník.

plakát

Specialisté (2017) (seriál) 

Těžko hledat partu méně zajímavých a nesympatických herců s nulovým hereckým potenciálem. Dejdar také velmi nedůvěryhodný. Scénář strašný, vše protknuto mravokárnou progresivistickou linkou. Snižuji hodnocení na jednu hvězdu. Jestli uvidím nějakým omylem další epizodu, půjde to do koše. Hodnotím na základě 3 epizod 5 série.

plakát

Anna (2019) 

Mám tyhle špiónský filmy hodně rád, zvlášť z období studené války. Co však mistři filmu nezvládli, je dobová technika, což mě trochu ruší. Malé mobily, notebooky, USB, flashky, minikamery, venkovní kamerové systémy s zoomem ve 2K - to opravdu neměli na přelomu 80.-90. let Rusové ani Amíci.

plakát

Případy 1. oddělení - Flaška (2022) (epizoda) 

Za Oldřicha Navrátila dávám tři a půl hvězdy. Bez něj tak 2,5. Proč je nutné dělat z Vladyky takového troubu? To fakt někdo takový by mohl dělat na kriminálce? Nesmyslně vyostřené vztahy příchodem Loje, neadekvátní reakce Blažka, nereálný part ve Všechnopárty - skutečně je nutné to tak nadsazovat?

plakát

Vdovy (2018) 

Hodně divný. Nudný, násilně naroubovaný příběh. V polovině jsem to vypnul.