Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (992)

plakát

Díra u Hanušovic (2014) 

Nemám rád Krobota před kamerou a teď už ani za kamerou. Tam teda po týhle Díře ještě míň. Marně jsem pátral o čem tenhle film vůbec je. Nejdřív jsem myslel, že se to celý rozběhne když zabili Babčákovou, ale to "dějem" vůbec nepohlo. Všichni v tý vesnici choděj chlastat do hospody (né si povídat, ale jenom chlastat) a nebo seděj doma na prdeli. Na tom se kameraman vyřádil asi nejvíc. Záběr na to jak někdo žere v kuchyni chleba může odteď trvat i minutu. Prostě člověk začne jíst chleba..pak ho dojí, to všechno napjatě sledujeme a pak se může ject dál sledovat další nicnedělání. kromě toho se v Díře u Hanušovic i souloží a to tak že všichni se všema..zkrátka, všichni se tam asi po jistý době znaj opravdu důvěrně..no a jinak nic..o čem to teda vlastně bylo?? A za co ty nominace na českýho lva?? Nechápu..

plakát

28 dní (2000) 

28 dní je film na kterej zapomenete dřív než na první z deseti vypitejch piv v hospodě..prostředí léčebny mohlo být vyvedeno určitě drsněji, takhle to bylo opravdu nedotažené, Buldok(ová) mi byla děsně nesympatická, celý to bylo o hovně a pak to prostě skončilo. Podruhé už ne.

plakát

Panna a netvor (1978) 

Pohádka?? To snad fakt ne! Ještě že jsem to jako malej neviděl. Panna a netvor je co do atmosféry úžasná. Opravdu jak kdyby měl režii pod palcem Edgar Alan Poe nebo nějakej podobnej borec. Herz občas točil sračky, ale párkrát se předved jako opravdovej borec a zrovna tady dokázal že jím fakt je. Rozhodně doporučuju.

plakát

Něžný barbar (1989) 

Povídka od Hrabala je geniální. Film už bohužel ne, ale i tak neurazí. Některé pasáže jsou fakt srandovní, třeba jak po sobě chlapi v hospodě mažou pivní pěnu...jinak je to ale většinou průměr a pro člověka který nesdílí s Vladimírem Boudníkem nadšení pro explozionalizmus, to řekne ještě míň, ale stejně je Něžný barbar zajímavý a docela neobvyklý film s fajnovou atmosférů starých pajzlů a hrůzostrašných putyk. To už se dneska fakt nevidí :)

plakát

Okresní přebor (2010) (seriál) 

Strašně dlouho jsem Okresnímu přeboru vůbec nevěřil. Nechtěl jsem se na něj ani dívat v předtuše že zase půjde o nějakej totální humus jak je to poslední dobou u českých seriálů zvykem. Nakonec se ale z Okresního přeboru vyklubal pěknej vtipnej seriál. Humor není debilní a ani není vytvořen nějak násilně, což už je teď úplnej nadstandard. Sympatická sestava herců je ještě plus. Jinak samozřejmě Ondřej Vetchý je tady milionovej. Jedním slovem srdcař :))

plakát

...a bude hůř (2007) 

Ta knížka by vydala na celej seriál :) film jsem viděl dřív a knížku jsem pak přečet asi milionkrát a je jasný, že je lepší, ale rozhodně tím dílo pana Nikolaeva nezatracuju..naopak. Atmosféru vystihl dobře a hlavně (ne)herci jsou vybraní na jedničku. Hlavně Špína je úplně libovej :)) jen je škoda, že se jednotlivé postavy nedočkaly většího prostoru..jak říkám - chtělo by to rozjet na ploše pěti šesti dílů a myslím že úspěch by byl zaručen. Fakt je to hustý a podobně undergroundovej film v tuzemských končinách nenajdete..doporučuju!

plakát

Thor (2011) 

Thor vypadá jako hroznej dřevorubec a buran a to mě ve filmu děsně rušilo..ovšem ne tak jako postava Lokiho, kterej je vyloženě manekýnskej a takhle si starýho vikingskýho poloboha (nebo co to je) fakt nepředstavuju (komiks jsem nečetl, takže jsem nevěděl jak má asi vypadat). Nicméně film je dobrej. Udržel si mou pozornost po celé dvě hodiny a já se regulérně bavil. PS: možná jsem si měl komiks fakt přečíst, jinak by mě asi tolik nepřekvapilo, že v Asgaardu jsou černoši, japonci a vůbec leckdo..hm, zajímavé :))

plakát

Anička s lískovými oříšky (1993) (TV film) 

Televizní pohádky co běžej v telce takhle po obědě většinou moc neregistruju, ale tahle je něčím opravdu jiná :) ano, ta ovčí maska vypadá opravdu docela děsivě. První pohled na ni člověka téměř vyleká. i děj pohádky je docela slušný a to se cení.

plakát

Cesta byla suchá, místy mokrá (2003) (TV film) 

Vůbec jsem nevěděl, že je to od kachyni, ale fakt je, že jeho styl v tom poznat je (jak jinak). Je to takovej relax..žádný velký zvraty, spíš pohodová road movie bez nějakých velkých zvratů s pohodovou muzikou od Buty :). Kachyňák natočil rozhodně větší pecky, ale tohle neurazilo.

plakát

Signál (2012) 

Ulítlá, rádoby strašně veselá písnička od Nightwork která na tuhle sračku lákala slibovala větší srandu..tý jsme se ale nedočkali..nemám rád Dicka a dobré herce jako Polívku nebo Rodena upřímně lituju, že v tomhle "museli" hrát. Čekal jsem nanejvýš průměr, ale tohle je tak na 30%.