Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (14)

plakát

Wonder Woman 1984 (2020) odpad!

Skvělí film na usnutí, tahle ptákovina vás spolehlivě uspí. Mě asi 28 krát než jsem to dokokal celé a bylo to utrpení. Scénář na urovni těžké mentalní retardace, je mi líto Gal, že se něčeho takového musela zúčastnit.

plakát

Rozčarování (2018) (seriál) odpad!

O něco lepší než premiér, zvládl jsem jeden a půl dílu. Bez nápadu, vtipu, děje, plus hromada nesnesitelných postav. Největší zklamání roku a to se nebojím říct teď v půlce ledna.

plakát

Trollové (2016) 

Filmy s homosexualni tematikou mam rad, ale zde ten product placement na gay pride je az trochu za hranou.

plakát

Krkonošské pohádky (1974) (seriál) odpad!

Dávám odpad za tu neskutečnou komunistickou propagandu co do nás rvali už jako děti. Ale alespoň jsme si obhájili sudety.

plakát

Wolverine (2013) 

Ninjové na motorkách prostě nejsou cool..

plakát

Oktoberfest (2006) 

Je to klasická hovadina, ale dobře jsem se u ní pobavil. Dal bych tři hvězdy, který si to i zaslouží, ale za tu geniální kličku se smrtí jednoho protagonisty musím dát o hvězdu navíc, té jsem se smál ještě měsíc potom.

plakát

Útěk (2012) 

K obsahu raději nebudu psát nic, protože kdybych napsal byť jen dvě věty, tak bych mohl prozradit celý děj v těch nejjemnějších detailech. Scénář se musel vejít na jednu stránku i se všemi dialogy... Hudba i kamera ujdou, celé mi to přijde solidní na absolventský film, který by se dal zkrátit na patnáct minut, bohužel po této době už to začíná pomalu nudit. Ale nelituji.

plakát

Sherlock (2010) (seriál) 

(po 4 dílu): Nějak v tom seriálu nejsem schopen najít to převratné, originální co tu lidé popisují. Sherlock, jako postava, je okopírovaný Dr. House. Má to snad nejhorší a úplně nesmyslné akční scény co jsem kdy viděl (zřejmě se chtějí přiblížit americké produkci, bohužel té horší). Ani postavy nejsou nijak zajímavé. Celkově mi to přijde natočené něco jako "ale ono to nějak vyjde". Zřejmě nesdílím zdejší entuziasmus, ale myslím si, že časem to hodnocení hodně upadne. Osobně dávám tři hvězdy za to, že jsem u toho neusnul..

plakát

Neobyčejný život Timothyho Greena (2012) odpad!

Zvládl jsem to dokoukat jen asi do třetiny, ale to jsem neskutečně trpěl. Tenhle film rozhodně nikdy nedokoukám, bylo to ta nejhorší půlhodina co jsem kdy viděl..