Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární

Oblíbené seriály (10)

Futurama

Futurama (1999)

Futurama je přesně ten seriál co jsem hledal. Je to přesně ten ideální seriál pro mě. Černý humor na každém pixelu , všichni tak trochu vypatlaní , šílený svět a hlava Nixona. Když mi bylo 10 , viděl jsem svojí první epizodu , v té době sem to ještě moc nechápal , as se mě na tom líbilo to , že to vypadalo jako Simpsonovi. Ale později sem to začal chápat a došlo mi , jak to je vlastně geniální a servítky nebrající seriál který budu vždycky MILOVAT. PS: Doufám že se bude quanza slavit na Bongo planetě ještě pár tisíc let.

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

Walter a Jesse , legendární metanfetaminová dvojka která si u mě v srdci udělala místo. Ne jenom kvůli poutavému a originálnímu příběhu ale i kvůli sympatické hlavní postavě Walterovi , který se změní z pohodového učitele chemie na střední škole opravdový a nefalšovaný gangster. Konec celého seriálu mě opravdu dojal a myslíš že každého fanouška také. Možná by neuškodilo přece jenom redukovat Jesseho : Bitch! , které se stalo už takovou značkou tohoto seriálu ( alespoň pro mě).

Scrubs: Doktůrci

Scrubs: Doktůrci (2001)

Na tento seriál jsem narazil o prázdninách když ho dávali na prima COOL. Byla to šťastná náhoda že jsem tam zrovna překlapl. Od té doby jsem viděl všechny díly všech sérií co kdy byly. Můžu jen doporučit. Je to takové FRIENDS z doktorského prostředí , možná o trochu (dost) šílenější.