Reklama

Reklama

Labyrint - Série 3

(série)

Epizody(7)

Recenze (90)

dr.fish 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série už nemá příliš co nabídnout po stránce zpracování. Způsob vyprávění i styl snímání je daný, překvapit tedy moc nelze. Přesto je to dobré řemeslo a nuda minimální. Veronika Freimanová zahrála životní roli. Chyběla mi Zuzana Kajnarová, nechyběla mi Vilhelmová. Langmajerovi sekunduje Lenka Vlasáková, což není až zas tak špatné. Zuzana Kanocz byla ale nejlepší parťák. 75% ()

kocik1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve třetí řadě Labyrintu se jeho tvůrci bohužel ztratili v labyrintu překombinovanosti a zahleděnosti sami do sebe. Některé opakující se záběry připomínají až příliš Broen. No a scénář Labyrintu, ten kopíruje pro změnu sám sebe z prvních dvou sérií, tedy až na to, že jde do takových extrémů, že uvěřitelnost celého scénáře by snad nemohla být ani v blázinci. ()

Reklama

HonzaBez 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když jsem psal komentář k 6. dílu, dost jsem pochyboval, že budu moct dát téhle sérii Labyrintu víc než 3 hvězdičky. Tak moc mě tento díl nazdvihl tím, jak totálně znehodnotil veškerou tu mysterióznost, kterou Strach v předchozích 5 dílech tak skvěle vybodoval. Po seznámení s finální zápletkou však musím říct, že jsem v zásadě spokojený. Neříkám, že zde jisté nelogičnosti nebyly a že vyústění nemohlo být přeci jen trošku mysterióznější. I když třeba sám nápad se zabitím iniciátora všeho vraždění pomocí zvonu byl dosti mrazivý. Jinak si ale říkám, že tím, že nás Strach po celou dobu tak mistrně "vodil za nos", vlastně jen znovu dokázal, v čem je jeho síla. Že se mu podařilo nás "chytit" do labyrintu plného prazvláštních představ o tom, kdo vlastně je ten tajemný fantom z podzemí vraždící podle osudu jednotlivých apoštolů, proč k těm vraždám dochází a jakou roli zde hraje němý Adam/Tomáš. Že to vyústění bylo nakonec docela banální, tak úplně neberu jako prohru autorů. Vždyť život někdy banální i je... ()

dopitak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Atmosféra a zápletka až do vyzrazení mnohem lepší než by se od třetí řady dalo čekat. V šestém dílu prozradili pachatele, a bylo to brzo. Sedmý díl už vyzněl do ztracena, ti spolupachatelé tam byli jaksi navíc. Žilkovou vyhodit, Nesvačilovou svléknout. Natáčelo se v Deblíně a taky tam o Deblíně mluví, palec hore! Prostřihy na brněnské ulice good, asi tím naznačují jak čas běží (ale je jich skoro moc). JO a musím pochválit ty sestřihy připomínající minulé dění, jsou skvělé! ()

Mlle odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toto je čistokrevný odpad. Od scénáře přes režii až po herecké výkony. Jsou to zfilmované novinky.cz, černá kronika bulvárního periodika. Jazykem a dikcí, texty i dějem, dokonce i režie a kamera se přizpůsobuje „profesionalitě“ úrovně tohoto sociálního „výběru“. Kostrbaté, přeříkané, nežité, neuvěřitelné, trapné klišé s potřebnou dávkou „hororové fantasy“, použitelné maximálně u stolu nějaké hodně přehlížené čtyřky některého z bývalých průmyslových regionů. Kam jsi to Strachu až propadl ve svém podivuhodném filmovém „dospívání“, ve své zoufalé a hlavně na oko zoufale vystavované snaze po lidovosti za každou cenu? Jediné, co Tvé dílo teď připomíná, jsou budovatelsky skicované příběhy dělnického lidu z padesátých let, dokonce i nějaká ta ideologická pomáda se v nich najde. Škoda takového talentu. ()

Galerie (95)

Zajímavosti (13)

  • Policejní stanice v obci Deblín neexistuje. Filmaři si ji vytvořili z budovy, která náleží místnímu obecnímu úřadu. (RadimHavl)
  • Psychiatrická léčebna Medlánky v reálu neexistuje. Byla vytvořena z nemocnice v Tišnově. (klukluka)
  • Přestože kriminalistka (Tatiana Dyková) dostává v samém závěru druhé série nabídku být trvalou součásti kriminalistického týmu, ve třetí sérii z vyšetřovatelského týmu mizí. (sator)

Reklama

Reklama