Reklama

Reklama

Skupina policistů se rozhodne pomstít smrt svého kolegy. Banda zločinců, která jej má na svědomí se ukrývá ve výškové budově na předměstí Paříže. Tam se po zuby ozbrojení policisté vydají. Trestná výprava se ale nezdaří a všechny navíc začnou ohrožovat zombie, kteří se zničehonic vyrojí. Policisté a zločinci tak musí spojit své síly, pokud chtějí přežít. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (194)

juta 

všechny recenze uživatele

Největší problém tohodle filmu je výběr herců. Symtatie jsem tu hledal marně. Nikdo vám nepřiroste k srdci, to je pak těžké někomu fandit. S tím souvisely i scény se souboji mezi živými a mrtvými, kde možná na chvíli fandíte zombíkům, aby už konečně zavřeli tipec cikánovi, který se neustále naparuje. Chyběly mi tady hodně vtipné vsuvky, pár se jich tam mohlo objevit. Na druhou stranu to zas tak hrozné nebylo. Zvuky vybuchujícího města byly parádní a zombíci se taky povedli. Zombíci neměli tak velkou práci, protože se radši pozabíjeli navzájem :D Horší tři. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Celkom obyčajný, štandardný zombie film. Je tu plno akcie, naháňačiek, krvi, pár lakačiek.... jednoducho všetko čo k akčnému hororu patrí. Má však jednu veľkú chybu. Ide o tuctovku veľmi rýchlo zabudnuteľnú a zbytočnú, pretože podobných filmov sú plné sklady, je ich už tak veľa, že sa stávajú jedným a strácajú svoju osobitosť a jedinečnosť. Verte mi... viem to, z vlastnej skúsenosti. Totiž na konci filmu som si uvedomil, že vlastne som to celkom nedávno videl, ale jednoducho mi vyfučal z hlavy :) 50/100 ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Po dlouhý době vidim pořádnej zombie film se skvělou atmosférou?? o.O Neuvěřitelný, a já se bál že si budu na do smrti pouštet Romerovu ságu a Planetu teror furt dokola a tohle bylo překvapive super. Drsný postavy zavřený v jednom paneláku, atmoška je parádní, hudba taky, děděk s kulometem..ten konec mě ale nasral. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Zombie fofr masakr. Oběti lítají sem a tam. Zombie jsou jim v patách. Ze zombie lítají cucky, z obětí občas taky. Francouzi stále utvrzují v tom, že zvednutou gore rukavici nemíní pustit. Svými masakrálními filmy dávno zastínili Italy, kteří jsou nejspíše za zenitem. Sice mám rád ty pomalé plíživé zrůdy z 80.let, ale sprintujícím zombíkům jsem na chuť také přišel. Ani už nevím , kde to začalo. Úsvit mrtvých? Každopádně rychlost se vyplatila i v 30 dní dlouhé noci... Občas se zasmějete - to když se mlátí dvě ženské, respektive zdravá mlátí zombiefrau popelníkem počínaje a ledničkou konče. Veterán z Indočíny se s tím také nepáře, sekerou počínaje, přes rychlopalné zbraně a granátem konče. Na sympatie zapomeňte, hlavní postavy-oběti vás nakrknou hned na začátku a k soucítění vás až do konce nepřinutí. Ale to máte jedno, při jízdě na krvavém tobogánu na to stejně čas není... ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tentokrát mě Francouzi spíše zklamali, ale rozhodně to neznamená, že je to hned špatná podívaná. Přehršel akce, pořádná dávka krve (i té digitální) a pár drsných hlášek tvrdých chlápků s velkýma pistolema. Přišlo mi to jako mix 28 dnů poté a Vosího hnízda, bohužel ne tak nápadité. Chyběl mi tam hlavně hrdina, kterýmu bych mohl fandit. Ale ta brutalita a špinavost celýho filmu to trochu vynahrazuje. Více v mé recenzi zde: http://www.studna.net/filmy/1889/ ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu hraje Čech v roli gangstera. V původním znění má i svoji českou hlášku "tak zavři ty dveře, dyť to teče až sem". Tu můžeme slyšet ve 14 minutě. (zdenda0)
  • Promítáno jako závěrečný film na mezinárodním filmovém festivalu s hororovou tématikou v Leedsu "Day Of The Dead" 7. 11. 2009. (facojurka)

Reklama

Reklama