Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (1 208)

plakát

Insidious (2010) 

Malý chlapec, který v noci viděl něco hrozného a proto upadl do kómatu. Nebo že by v tom bylo něco jiného? A proč se tedy neprobouzí? A proč se v domě dějou všechny ty divné věci a dokonce klidně i za bílého dne? Hezký námět, hezká atmosféra, nutno koukat se za tmy a nejlépe o samotě.

plakát

Země kůlů (2010) 

Velmi slušně depresivní atmosféra odumírajícího světa se zatraceně rychlými upíry (mně tedy přišli spíš jako zombíci), klasická skladba přeživších - ti hodní a ti zmetci, co i z téhle mizérie chtějí vytěžit co nejvíc pro sebe (chce se mi vždycky křičet, že tomu nevěřím, že zbylí lidé by se tak určitě nechovali!) a zajímavé hlavní postavy. Mně to ke štěstí docela stačí.

plakát

Operace Corned Beef (1991) 

Asi tak deset minut na začátku jsem uvažovala, že to vypnu (něco tak strašně trapného se hned tak nevidí), ale naštěstí se všechny ta hrůza hlavnímu hrdinovi jen zdála a jeho skutečný život byl o něco méně trapný. Dalo se na to koukat, ale stejně si pořád myslím, že Jean Reno tohle nemá zapotřebí.

plakát

Zabil jsem svou matku (2009) 

Já nikoho takového neznám, oba mi lezli na nervy (matka trochu víc) a vážně si myslím, že by jim prospělo trochu (hodně) si od sebe odpočinout.

plakát

Druhá strana (2011) (TV film) 

Triky byly hrozné, nelogičnosti mi nevadily, aspoň se člověk zasmál, ale občas se objevila celkem zábavná hláška a tu a tam se povalovaly části lidských těl, takže za 2.

plakát

Percy Jackson: Zloděj blesku (2010) 

Já vlastně ani nevím, proč dávám 3*, je to hrozná blbina, ale vlastně jsem se nenudila a ty postavy mi nelezly na nervy a všechny příšerky byly dost hezké a všechno bylo tak absurdní, až to vlastně bylo zábavné.

plakát

Na každého jednou dojde (1960) 

Rozjezd byl úžasný a i když to potom trochu zpomalilo tempo, pořád to byl velmi vtipný film o fešáckém vězení se spoustou krásných fórků.

plakát

Rubber (2010) 

Pneumatika sprchující se v motelovém pokoji? Tak to je tedy úlet.

plakát

Jeremy (1973) 

Jeremy je moc milý a chytrý patnáctiletý kluk, samá ruka, samá noha a jeho největší touhou je stát se skvělým hudebníkem. A pak najednou potká dívku, kterou nedokáže pustit z hlavy. On se zamiluje okamžitě, jí zaujme až když ho slyší hrát. Křehký příběh a lásce dvou mladičkých lidí s fantastickou hudbou a je mi jedno, jak moc čistě umí zpívat oba hlavní protagonisté, protože ta písnička se k tomu příběhu tak moc hodí. Koukněte se na to a prožijte znovu svojí první lásku.

plakát

Amer (2009) odpad!

Jestli to mělo být umění, tak jsem ho nepochopila. A nestydím se za to.