Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (10)

plakát

Rod Draka - Druhý svého jména (2022) (epizoda) 

Už mě to začíná dost nudit. Už třetí díl se tam furt jenom žvaní a žvaní a žvaní. Akce bývá tak pár minut z celého dílu. Jestli i čtvrtý díl bude jen o kecání začnu dávat odpady... Jinak zatím to zní jako velký boom pro nic.

plakát

Stáří není pro sraby (2022) 

Po stařešinské homo scéně jsem to vypla. Odmítám tyhle debilní manýry, že všechny filmy musí být korektní, rasově vyvážené a s prvky LGBT jinak to nesmí ven. Debilita, cpou to i tam, kam se to absolutně nehodí.

plakát

Like House (2021) (pořad) odpad!

Strašná pi***ina. Lidi, které nikdo nezná. A Jestli si podle tohoto mají lidi udělat obrázek o tom, kdo je to influencer, tak je mi těch normálních youtuberů, streamerů atd docela líto. :D Ukazuje se zde jen chlast a jak chrápe každý s každým nebo co se to tam sakra děje. Navíc vůbec nejsou odříznutí od světa, jezdí do like housu jen na párty.. No prostě tohle je snad nejhorší pořad co prima vydala..

plakát

Texaský masakr motorovou pilou (1974) 

Proboha co to mělo být?! Celý film byl nudný od začátku až do konce. Jediný leatherface byl nějak zajímavý. Od chvíle kdy začala honička se Sally jsem si přála, aby už jí konečně zabil, abych už nemusela poslouchat to její děsně hrané histerické ječení a sledovat ten její komický běh kdy rozhazovala rukama div si nevyhodila klouby v ramenu. Dost mě také mrzelo, že se nijak nerozvedl příběh té mentální rodiny. A i přes to, že se hlavní hrdinka (která tam stejně moc textu neměla) zachránila, nepřestala ječet ani na konci.. Zkrátka zklamání na plné čáře. Čekala jsem, že když má takové hodnocení na csfd a když je Leatherface tak proslulý zabiják, že to bude aspoň průměrný film. Ale už po 30ti minutách jsem si přála aby byl konec.

plakát

Criss Angel: Mistr magie (2005) (pořad) odpad!

Tak tohle je děs a hrůza. Libovej namachrovanej debílek co si hraje na rádoby kouzelníka. Hm,fakt z toho nemůžu jak je "úžasnej". Je smutný,že se na to někdo dívá. A úplný blbec je ten, co tomu dokonce věří. Někteří tu mají blbé připomínky,že by je zajímalo jak dělá třeba tu levitaci či chození po vodě. Ach jo. Doporučuju všem fandům tohoto "umělce", aby se někde podívali na pořad Magie kouzla zbavená (cca před rokem běžel na čt1) tam ukazují přesně jak se všechna kouzla dělají. A pak už pro vás bude tenhle týpek Christopher Sarantakos jen nicka.

plakát

Chůva k pohledání (1993) (seriál) 

Tenhle seriál je tak blbej až je to místy i vtipný.

plakát

Bitva o Černobyl (2006) 

Bývala bych dala pět hvězdiček, ale trochu mě zklamal ten šílený český dabing. Ten stál opravdu za prd. Jinak mě tenhle dokument naprosto ohromil. Myslím, že Bitva o Černobyl je nejlepší dokument o této jaderné katastrofě. Teda pokud někoho zajímají ty vteřiny před výbuchem,tak to má v tomhle případě smůlu.

plakát

Babicovy dobroty (2008) (pořad) odpad!

Taková video kuchařka. Babica když ho vidím mě dokáže pěkně rozčílit. A to už jenom tím že ho vidím. Není mi sympatický a už jen díky tomu nemám tenhle pořad ráda. A vlastně žádný pořad o vaření nemám moc ráda. Ale některé jsou udělané tak aby se na ně aspoň trochu dalo dívat. Ale jak vidím Babicu přepínám. Jako by takových pořadů nebylo dost. A jako by neexistovala kuchařka. Klasická domácí kuchařka.

plakát

Sám v temnotě (2005) odpad!

Škoda..Velká škoda. Hru Alone in the Dark jsem hrála. Hra se prožívá lépe než film protože jí člověk přímo ovládá. Ale i kdybych se jen dívala jak jí někdo hraje, tak by to byl pořád lepší zážitek než koukat na tenhle "úžasný" a "strašidelný" horor... Horor.. Ha ha.. Snažila jsem se najít aspoň spojení mezi hrou a filmem. Ale ta spojení jsou nejspíš pouze ta jména. V půlce filmu jsem téměř přestala vnímat. Rozhodně tohle není typ filmu, který si někdy znovu pustím. Uwe Uwe... Kdy ty otevřeš oči....? Maximálně půl hvězdičky bych dala... A to jen kvůli těm jménům ze hry :-D

plakát

My děti ze stanice Zoo (1981) 

Knižní předloha byla mnohem lepší a obsáhlejší. Rozhodně někdo kdo se chystá shlédnout tenhle film by si měl nejdříve přečíst knihu aby se pak ve filmu neztrácel. Snad každý si musí říct už ze začátku filmu - sakra tady určitě něco chybí - A taky že ano. Ve filmu chybí dost zásadních věcí. Ale tak to přeci bývá vždycky. I když někdo přejde od knihy k filmu, tak z toho má zážitek. Už to není jen fantazie. Teď už ty nechutnosti, bídu a deprese člověk vidí na vlastní oči. Trochu mě zklamalo,že tam bylo pár věciček zvláštních. Jako třeba úplně normální oči,přesto že měli dvojku heroinu v žíle, a strašně rychlé účinkování drog a prášků. Ale je to přece film. Rozhodně je to prevence proti užívání drog a každý normální člověk si řekne,že takhle skončit by nechtěl...