Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (41)

plakát

Tváří v tvář (1997) 

Dokonalý! Nejsem nijak extra zapálená do akčních filmů, ale tohle mě prostě kdysi laplo a doteď nepustilo. Sice se nedá popřít, že celá ta myšlenka je ''tak trochu'' šílená, jenže to je právě nejspíš ono. Proto to spoustu diváků tak baví.

plakát

The Runaways (2010) 

Musím říct, že Kristen a Dakota se hledaly, až se našly! Představily ve filmu naprosto skvělou dvojici, obě byly nesmírně originální a ve svých rolích naprosto přesvědčivé. A film byl jako celek taky skvělý. Takhle nějak si člověk představuje život rocerek. Hromada drog, alkoholu, sexu a taky pořádná dávka tvrdé muziky! A nejlepší (i když jak se to vezme) je zobrazení té reality u umělců, kteří se na pódiu prezentují jako ti nejšťastnější a nejzapálenější lidé na světě, protože v ten moment dělají něco, co je pro ně smyslem života. Lidi to vidí jako něco dokonalého. Pak se ale v zákulisí nebo za zavřenými dveřmi soukromých šaten ukazuje realita jejich psychického stavu. Vždycky mi běhá hlavou, že nechápu, jak mohli takový tlak vůbec vydržet a je frustrující pomyslet si, že si spoustu umělců pro to, co milovali a pro co žili nakonec ten život vzali. Ne vážně, není to fascinující?

plakát

Teď a tady (2012) 

Je to přesně jeden z těch filmů, po jehož skončení čumíte hodinu do jednoho specifického místa na zdi a jste v totální depresi. Opět tady máme velmi oblíbené téma - rakovinu. Kdybych to měla srovnat s Hvězdy nám nepřály, tak tohle mě rozhodně bavilo víc, a to už kvůli Dakotě, která je opravdu skvělá herečka a právě díky ní nemůžu hodnotit Teď a tady špatně, protože by to zkrátka nebylo fér. Každopádně preferuji trochu jiné drama.

plakát

Svět podle Mallory (2010) 

Velmi originální film, který je příjemný na sledování. Kristen mám ráda, takže ta mi tam rozhodně nebyla překážkou. Navíc hrála výborně.

plakát

Zámek hrůzy (1999) 

Kruci, to bylo divný... Původně jsem si myslela, že dám 3*, protože se dá říct, že si Zámek hrůzy mou pozornost dlouho udržoval (především v polovině filmu, kdy se konečně začalo něco dít), ale ten konec? Scénárista a režisér si museli něco šlehnout, když dali dohromady takový výbuch fantazie! Nicméně, jak se říká, všeho s mírou. Tohle totiž vygradovalo v něco totálně šíleného a já úplně nechápu, jaké pocity to ve mně mělo vyvolat. Strach to nebyl.

plakát

Souboj Titánů (1981) 

Tenhle film jsem v dětství milovala. Je to pro mě taková fantasy klasika, která má své velké kouzlo.

plakát

Seznamte se, Joe Black (1998) 

Tohle je jeden z nejelegantnějších a nejprocítěnějších filmů, které jsem kdy viděla.

plakát

Zběsilý útěk (2006) 

Tohle je takový můj džem. Mám tu Walkera, mám tu Rodena plus dávku násilí a vulgarismu. Nevěřili byste, jak se u toho dá upustit pára. Sice si režie mohla dvakrát rozmyslet úplný konec snímku, ale někomu se to může naopak velmi líbit. Záleží na člověku. Já ten film jako takový vážně miluju!

plakát

Poseidon (2006) 

Jeden z mých nejoblíbenějších katastrofických filmů. Nemám potřebu se tím nějak prokousávat, prostě mě to baví.

plakát

Pláž (2000) 

Pláž mě baví první hodinu, tu druhou už moc ne. Ale i přesto jsem film viděla několikrát.