Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Americká krása

Americká krása (1999)

Vzpomínáte na ty plakáty s nápisem-,,Dnes je první den zbytku vašeho života"? Tak to je pravda o každém dni, kromě jednoho-toho, kdy zemřete. Má srdeční záležitost. Film co mě pohltil svou genialtou, brilantností a krásou. Pro mě bezkonkurenční záležitost. Nadlidský výkon Kevina Spaceyho.. Nemám slov.. Snad jen poslední citace... " Byl to jeden z těch dnů,kdy každou chvilku začne sněžit a vzduch je jak nabitej elektřinou,skoro ji slyšíš.Znáš to…A tenhle sáček tam přede mnou tancoval.Jako malý dítě,co si chce hrát.15 minut.Ten den sem si uvědomil,že existuje skrytej svět.A v něm neuvěřitelně laskavá síla,která chce,abych pochopil,že není žádnej důvod se bát,nikdy.Vím,že z videa to necítíš,ale aspoň se to připomene.Musím si to pamatovat.Na světě je tak moc krásy,že cítím,že už to neunesu.A moje srdce prostě pukne… "

Společnost mrtvých básníků

Společnost mrtvých básníků (1989)

Věří, že jsou předurčeni k velkým věcem.. Oči plné naděje, tak jako vy. Dokázali opravdu splnit to, k čemu byli předurčeni? Budete-li pozorně naslouchat, uslyšíte, že vám něco šeptají. Nakloňte se....Poslouchejte.... Slyšíte? Carpe....Carpe....Carpe diem. Jeden z nejdokonalejších filmů, co jsem měla možnost vidět.. RESPEKT a ÚCTA se nedá vynutit násilím.. Nechte každého žít svůj sen..Proč ho nutit k něčemu co on nechce.. Pak sahá k nejhorším možným řešením.. V krajním případě i sebevraždě.. pro mne, jakožto milovníka poezie a literatury vůbec.. zasloužených 100%.

Kult hákového kříže

Kult hákového kříže (1998)

Pro mě kultovní srdeční záležitost... A Edward byl dokonalý.. Tohle bych mohla vidět furt dokola..a dokola...a dokola...

Náš vůdce

Náš vůdce (2008)

Mně se nedostává slov.... Nestydím se za své hodnocení. Ba i bych klidně hvězdu přidala. Reálné. Drsné. Pravdivé. Tohle je hrozba. Diktatura se nemuže opakovat? Neexistuje snad nadřazenost? Lidé dělají chyby. Stále ty samé chyby. Opakující se v různých časových úsecích. Otázka je, zda si to začnou uvědomovat. Ničí sami sebe. Výborný děj, výborný námět, výborná hudba. A co prosím? Přehnané? Vyhrocený konec?! Zkuste si pustit prvních 10 vteřin.. Fíha .. Dle skutečné události.. ;-)

Shrek

Shrek (2001)

Výbornej animáč od DreamWorksu, to bez pochyby. Dokonce jsem přežila i Mike Myerse což je úspěch :D Jednu dobu jsem byla schopná pustit si ten film klidně 3x za sebou..z čehož plyne, že se to jen tak neomrzí.. Skvělej humor a oslíka jsem si zamilovala na první pohled =) Ale asi je každýmu jasný, co by na českej dabing řekl Perníček...

Generace X

Generace X (2005)

Fascinující.. Bizarnost, Cynismus, Delfíni, Sebevražda... K tomuhle filmu nemám co říct.. Nevím ani, jak popsat své pocity..