Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (9)

plakát

Freaks: Jedni z nás (2020) 

Takove DC s omezenym budgetem. Trosku mi to pripominalo horsi Mistfits. Za me 5/10.

plakát

365 dní (2020) odpad!

Ja odpad moc casto nedavam... vlastne nikdy. Ale toto... vlastne je to porno film. Od nej taky neocekavate nejaky pribeh, ci kvalitni herecke vykony. Hudba, kamera celkem ok, no ale to jsem si mohla pustit youtubko.

plakát

Král Artuš: Legenda o meči (2017) 

Tak tohle bylo hodně dobrý. Historický dark ačkňák kamerou pojatý jako Dannyho parťáci - to byl fakt zážitek. Slowmove boje jako v nějakém výborném RPG ve fantasy světě. Často jsem měla husinu. Dobrý soundtrack a vůbec. Kouknu se na to znovu, znovu a znovu.

plakát

Pobřežní hlídka (2017) 

Mno.. rozhodně jsem od toho čekala víc. "Vtipy" vystřílely už v traileru. Nic navíc nečekejte. Ta recese, která v tom měla být moc nevyzněla. Nostalgie se nekonala. Za kino to nestálo. Hodnocení: Achjo

plakát

Baby Driver (2017) 

Tohle mi svým způsobem přišel hrozně unikátní film. Protože hlavní gró je tu hudba a musím říct, že ten soundtrack vůbec nebyl špatný. Hodně toho, co se tam děje je do ní zakomponovaný. Já si to moc užila. Rozhodně to není muzikál - nechápu jak to někdo může říct. -.- Baby je sympoš, ta holka, do které se zakouká už tolik ne a přijde mi jako hrozně rušivý element. No ale jak by z toho jinak byl happyend, že jo... Určitě se kouknu znovu.

plakát

Pasažéři (2016) 

A mi se to líbilo. Docela jsem se dokázala vcítit do emocí, které ti herci prožívaly. Ta zoufalost a beznaděj. Hlavně Aurora, když zjistila, že jí probudil, tak vypadala na Bohnice. Mimochodem, ten popisek filmu zmátl i mě, myslela jsem, že to byla náhodička, ne že on potřeboval na svůj vesmírný ostrov nějakého živého Wilsona. Nebudu to protahovat, byl to prostě dobrý film, rozhodně diváka udrží. Trošku mě mrzí, že neukázali aspoň čtvrt hodinku z nové planety.

plakát

Resident Evil: Poslední kapitola (2016) 

Popsala bych to asi takhle.... Na začátku The Walking Dead, ona jako Lara Croft nebo Selena z Underworldu, skupina lidí s postupným odpadáním jako v Saw, zombíci styl alá Já, legenda, basement ,kam se mají dostat jako z hry Outlast, no a konec hlavní hrdinky asi jako hlavních hrdinů filmu The Island. Docela hezky tu sérii ukončili. Podtrženo a shrnuto - PECKA.

plakát

Sucker Punch (2011) 

Tenhle film má tolik chyb, až se stal jedním z mých nejoblíbenějších. Parta lolitek, kterým se prolíná krutý reálný život v "blázinci", který je vlastně bordel s fantasy světem, do kterého naše naprosto psychicky zničená, ale přesto silná a nezlomená hlavní hrdinka utíká při zkouškách tance pro zákazníky. Nikdy ten tanec neukážou a to je něco, co snad musí lézt na nervy všem! Trapné hlášky a klišé napříč celým filme. ALE - ta parta drsňáckých holek v sukni a ta fantasy část. Prostě je něco, co mě na tomhle filmu hrozně baví. A mimochodem, docela dobrý soundtrack.

plakát

Valerian a město tisíce planet (2017) 

Nikdo asi nečekal, že to herecké obsazení, jaké v tom filmu je (neznámý týpek a modelka) z toho udělá dobrý film. Nicméně to bylo milé překvápko a docela to fungovalo, aji Rihanna si tam švihla docela zábavnou čtvrthodinku. Příběh jako takový byl fádní, předvídatelný a trošku se to táhlo. Nicméně, co hodně oceňuji na tomhle filmu je to prostředí, rozmanitost, barevnost- tisíc planet, tisíc entit. Vlastně jsem si v půlce filmu už začala říkat, že je mi jedno, co se tam vlastně děje, hlavně že se na to dobře kouká. Možná barevnější StarWars s větším důrazem na různorodost a ukázat toho, co nejvíc v jednom filmu.