Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Kancl

Kancl (2005)

Britskou verzi mi zkazil Ricky Gervais, tak jsem se přestal dívat už během 1. sérky. Steve Carell na rozdíl od Gerveise není vůbec otravný a hraje to perfektně. Největší drtič je ale prostě Dwight.

Castle na zabití

Castle na zabití (2009)

Já, jako notorický hater kriminálního žánru jsem nikdy netušil, že by se mi něco z téhle škatulky dostalo takhle pod kůži, jako tento seriál. Může to být tím, že jsem velký fanda Nathana Filiona, ale spíš to bude tím, jak na mě tento seriál působí jako celek. Perfektní a vyvážené kobinaci krimi, thrilleru a komedie prostě nejde odolat. Postava úspěšného spisovatele kriminálních románů, který má charisma na rozdávání je pro mě sice středem celé téhle šou, ale jak už jsem řekl...tohle není zdaleka jediný důvod, proč jsem si tento seriál oblíbil. Richard Castle se spolu s hlavní hrdinkou detektivem Kate Becket vzájemně krásně doplňují, mají mezi sebou tu správnou chemii a jde vidět, že jim to na place skvěle funguje. Přidejte k tomu skvělé "sidekick duo" v podobě detektivů Esposita a Ryana, kteří jsou spolu s ústřední dvojicí zárukou skvělých, vtipných a poutavých dialogů a máte o zábavu postaráno. Jednotlivé epizody jsou vážně skvěle napsané a propracované. Hlavně se mi líbí takový ten old school styl bez všelijakých moderních vymožeností a speciální techniky a taky celkem originální případy...jako třeba případ s kouzelníky nebo speciální halloweenské díly + v každé sérii, někdy kolem 15.epizody je speciální dvojdíl, který ja jako ten nejlepší krimi thriller, který jsem kdy viděl. Vřele doporučuju + He really is ruggendly handsome:D

Vincentův svět

Vincentův svět (2004)

Tak tohle se HBO vážně povedlo. Seriál je o herecké filmové hvězdě jménem Vincent Chase, který si se svými kamarády a starším bratrem užvá stylového života v Los Angeles. Tahle bandička vymetá nejlepší kluby v Hollywoodu, rozhazují peníze všude možně a balí ty nejhezčí ženské. Nenechte se zmást, tohle nejsou žádní namyšlení šampóni. Postavy jsou skvěle napsané a stejně dobře obsazené. Vincent je vážně charakter, který bude raději na mizině, než aby natočil nějaký Hollywoodský blockbuster a jak sám říká: "ikdyž mám rád všechny tyhle hračky, tak je vážně nepotřebuju." Dále je tu jeho bratr - Johnny Drama, který je také herec, ale rozhodně ne tak úspěšný jako Vince. Ve městě už žije nějaký ten pátek, tak to má všechno pěkně podchycené a navíc by se jeho hlášky daly tesat do kamenne. Erica vytáhl Vince z New Yorkské pizzerie, aby se stal jeho manažerem a nakonec je tu Turtle - jejich řidič. Nesmím zapomenout na Ariho Golda, kterého hraje skvělý Jeremy Piven (kdo zná, tak ví na co se má připravit). Ari je vážně žralok mezi agenty, s nikým se nebere servítkym a všechny má pěkně na háku. Entourage je skvělý seriál a už jen kvůli Arimu ho budete milovat. Ale není to jen on, který dělá z Entourage klenot mezi seriály. Všichni tu ze sebe sypou odrovnávající hlášky jak na běžícím páse notně okořeněné o takovou tu americkou stylovou vulgaritu. Zajímavé je, že se to obešlo bez drog. Nechápejte mě špatně, všichni do sebe hází panáky jako kdyby to byla voda a hulí jednoho jointa za druhým, ale žádný koks tu neuvidíte. No a jako bonbónek na konec se tu sem a tam oběví celebrity jako třeba: James Cameron, Martin Scorsese, Frank Darabont, Jessica Alba, Anna Faris, Katie Morgan apod., kteří samozřejmě hrajou sami sebe.