Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Pořady (10)

Noční Show Craiga Fergusona

Noční Show Craiga Fergusona (2005)

S každým dalším zhlédnutým rozhovorem je tento skotský chlapík pro mě je jasnou jedničkou talk show. V rozhovorech samotných se sice o dotyčných lidech nedozvíte absolutně nic, za to se budete smát od první vteřiny. Zajímavé jsou i monology a občasná hudební intra. Za vrchol dokonalosti považují díly s Kristen Bell, která se staví na návštěvu 4x do roka, takové krásné souznění ve vždy krajně netradičním rozhovoru by mohlo být každodenní. Craigu vyhoď robota a pořiď si Kristen!

Noční show Davida Lettermana

Noční show Davida Lettermana (1993)

Pokud hledám zábavný rozhovor při kterém se toho hodně o dotyčném dozvím nemůžu mířit jinam než právě za Davem. Do jaké jiné show přijde tolik hvězd první kategorie.

Buly

Buly (1992)

Přiznám se, že pravidelně sleduji pouze v play-off, přes rok si pustím pár zápasů Vítkovic. Každopádně se kedná o velmi kvalitní pořad s dobrými moderátory, zajímavými reportážemi a kvalitními přenosy. Jen jedna poznámka vyhoďte proboha Antoše, nejen že tomu nerozumí, nestrannost mu nic neříká.

Toulavá kamera

Toulavá kamera (2003)

Neděli co neděli vstávám, případně provětrávám archiv ČT, kvůli tomuto pořadu dávajícím nejen tipy na výlet, ale také umožňujícím na chvíli cestovat za krásami naší země v pohodlí gauče. Akorát se zde trochu ignoruje Morava.

The Graham Norton Show

The Graham Norton Show (2007)

Je to zase jiná show než jsou ty americká, je hravá, lehce dětinská s typickým britským humorem, nesmím zapomenout na to, že je taky skvělá. U Grahama sedí hosté vedle sebe, přičemž se doplňují, to nemusí vždy sednout, vesměs se to ale daří. Jediný problém mám když si posadí na svůj gauč nějakého pravého Brita, kterému nerozumím ani pozdrav.

Top Gear

Top Gear (1978)

Jezza, Hamster a Captain Slow předvádí jak může být pořad o autech zábavný a zajímavý. Podařilo se jim totiž vytvořit nejzábavnější pořad na obrazovkách televize. Rychlá auta, vzájemné popichování, netradiční testy, humor = ideální směsice pro 50 minut mého času. Nesmím zapomenout na skvělé speciály a výzvy, ve kterých mezi sebou soutěží. Nová tvář pořadu s novými moderátory bohužel po pouhých šesti dílech ukázala, jak důležitá byla ústřední trojice a jejich chemie, vtípky, nekorektnost a nápady. 24. série s pozměněným obsazením přinesla zábavný a zdařilý pořad s dobře fungujícím týmem i novými nápady. Takhle by to do budoucna šlo.

The Grand Tour

The Grand Tour (2016)

The Grand Tour navazuje tam, kde Top Gear moderovaný touto trojicí končil. Žádná nová forma pořadu se nekoná. A to je možná dobře. GT je však nápadité, opulentní, buranské a návykově zábavné. Vytknu jedinou věc a tou je místy až příliš strojený humor.